לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


סבלנות אין קץ מביאה לתוצאות מיידיות

Avatarכינוי: 

מין: נקבה

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


12/2014

לחמניות מפנקות מקמח כוסמין




מה שהופך את הכוסמין למועמד מצויין לאפיית לחמניות, הוא הערך הגליקמי הנמוך שלו. פחמימות עם ערך גליקמי נמוך מעלות את רמת האינסולין באופן מתון, ומומלצות לתחושת שבוע ממושכת יותר. כך עושים זאת:

 

לחמניות ביתיות מקמח כוסמין

 

חומרי גלם
 

1 ק"ג קמח כוסמין

2 ביצים

4 כפות סילאן ללא סוכר

2 כפות שמרים יבשים

6 כפות שמן זית

450 מ"ל מים פושרים

כף מלח (אותה מוסיפים רק סמוך לסוף הלישה!)


הכנה
 

ללוש באהבה ונמרצות אין סופית למשך 10 דקות.

 

לכסות ולהניח ולהתפחה, כמה צ'פחות ולהמשיך להתפחה שנייה
 

לקלוע בעיגול ולהניח בתבנית להתפחה שלישית

למרוח בביצה ולפזר שומשום/זעתר/קצח/כלום

 

לאפות בחום 180 מעלות לרבע שעה עד 20 דקות

 

אין ולא יהיו על לחמניות הכוסמין המפנקות שלי :)

 

נכתב על ידי , 6/12/2014 23:47   בקטגוריות מתכון לאפיה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול , בריאות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאביגיל בכור אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אביגיל בכור ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)