לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

My Cave


Yes,I like caves.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2017    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2017

סתם מה שעשיתי אתמול


את היומיים האחרונים (אחרי העבודה) ביליתי עם סמוקר,חבר טוב שמגיע לארץ ממוסקבה פעם בשנה (רק הפעם זאת הפעם השניה שהוא בארץ ושלא בקיץ).אני והוא הכרנו איי שם בקיץ של 2011 או 10 והיינו עושים המון שטויות (שורפים מלא פחים,סתם מדורות ראנדומאליות,גראפיטי וסתם שטויות) אבל היום אנחנו סתם יושבים ומדברים (מרגיש כאילו הזדקנתי).

 

אתמול ישבנו בגינה ליד הבית שלי ופתחנו את אזולה (הנרגילה שלי) שלא נגעתי בה מאז כיפור בערך והיא סחבה יופי.ראינו מלא שטויות ביוטיוב ודיברנו על כל מיני דברים ברנדומאליות והיה ממש נחמד סה"כ.

 

לקראת 10 בערב הוא אומר לי שהוא השאיר לי חבילה עם ירוק וכשהוא עלה על המונית מצאתי אותה ועכשיו יש לי קצת חומר.אמרתי לו שפעם הבאה שפשוט יגיד לי במקום להחביא את זה מתחת לבניין (יש לי כלבים בבניין,אפילו שהם לא מאומנים לזה זה עדיין שטותי כח הבעלים ישימו לב אם הם ירחרחו משהו או שסתם אבא שלי יתפוס אותי על חם מרים שקית) והוא אמר סבבה.

 

איך אתם מבלים את הזמן הפנוי שלכם?

נכתב על ידי The Shmock , 11/1/2017 09:04  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  The Shmock

בן: 30

MSN:  I wish,but fuck me right?



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

14,676
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , משוגעים , ספרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לThe Shmock אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על The Shmock ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)