לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


8/2022

מסתבר


 

הא הא. 

 

כמו שהרומאים חשבו שיש אורות בכל מיני צבעים, ובא המלומד פריזם ולימד אותם שהכל זה אור אחד לבן שמתפצל

ככה קוקה קולה באו והראו לנו שהמרשמלו בעצם הספקטרום שלו מורכב מתות ואבטיח. איייייייכס.

 

נזכרתי בזה כששמתי לב שכל השיקויים האלה מפעם, מעולם לא הלכו. פשוט מיסחרו אותם וקרו להם רד בול וספרייט. שתה את השיקוי, ותהיה קול לחמש דקות.

 

שוב תליתי את עצמי באפליקציית היכרויות. לעניינים שם יש נטיה להסלים. או שלא. להתכתבות יש ציפיה להפוך לשיחה, ולשיחה יש ציפיה להפוך לפגישה. כך שאני מעדיף סתם לבהות ולשחק נחש את הבנאדם. את האשה. האם היא פריבילגית. האם היא מחפשת ספק לחומרים משני תודעה. האם היא דביקה. כן. כן. כן. כן. כל האפשרויות נכונות.

 

 

המועצה של הכפר החליטה לתת לאיזה קבלן עקום לבצע עבודות בכביש הראשי שחוצה את הכפר. אז חסמו נתיב אחד, ונותנים כל פעם לרכבים מכיוון אחר לעבור, והסידור הוא כזה שמכווין התנועה מחכה כל פעם 2-3 דקות של צפירות לפני שהוא מאפשר לתנועה לעבור. פניתי למשטרה, אבל הם מגיעים שעתיים אחרי שהמסיבה נגמרה. פניתי למועצה של הכפר, שאמרו "זה צפירות, זה לא קשור אלינו".

 

ואני חושב, מה עובר לעובדי המועצה המוגבלים האלה בראש, שהם מתקשים להבין את הקשר בין הפקק שהם יוצרים, לבין המטרד שהם יוצרים. למה זו בעיה כל כך גדולה לנתב את התנועה לצירים חלופיים? 

 

לא כל כך מחבב את האוכלוסיה הזו. של עובדי מדינה, שלא צריכים לעבוד בשום מדד או מבחן, ומקבלים החלטות שמשפיעות באופן מהותי על איכות החיים שלך לרעה.

 

תנו לחיות אופ גריד. בקתה באמצע שום מקום. לוחות סולאריים. מתקן להפקת מיים מהאויר. אף נפש חיה עד האופק. בלי הזולת הזה שהוא הגהינום.

 

 

נכתב על ידי זעתר , 25/8/2022 22:11  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  זעתר





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לזעתר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על זעתר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)