מהן המילים החביבות עלייך ביותר? מהן השנואות עלייך? מילים חביבות- אממ בנזונה, חח לאדעת למה אני פשוט אומרת את זה לכל דבר אפשרי!!! שחברה שלי אומרת חמווווודה שזה פשוט חמוד שבא לך לצבוט אותה למוות, כשידיד שלי אומר "איך איך?" כשאומרים לו משו ממש ממש דפוק. מילים שנואות- דוגרי וראסמי. פעם היית אומרת את זה חצי שניה כי כבר התרגלתי, אבל פשוט הפסקתי לחלוטין להגיד את זה אחרי שבועה שעשיתי בצופים לא להגיד את זה שבועיים, אבל כבר התרגלתי והפסקתי לגמרי. עכשיו זה משגע אותי שאנשים אומרים את זה.
מהו השיר האהוב עלייך ביותר? השיר שלנו של אביב גפן. זה פחות או יותר השיר שלי ושל חבר שלי, הבנאדם שאני הכי מעריצה בעולם הזה. "שדות ביקשו אל הגשם הגלים ביקשו אל החוף ואני ביקשתי את ליבך לקטוף"
מה משפיע עלייך יותר, המילים או הלחן? המילים. ואו זה כל כך חשוב לי! אתם יכולים למצוא אותי מקשיבה לשיר "טמבל" של ארכדי דוכין עם המוזיקה הכי מעצבנת שיש אבל מילים כל כך מדהימות שמצליחות לגעת לי בלב, ולא ל"אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת" עם לחן מהמם לדעתי, אבל הקשבתם למילים!?!?!?!? אין שיר יותר מעצבן מזה.
האם את כותבת שירים? סיפורים? אם כן - מאיזה סוג? כותבת שירים שאני מרגישה שאני צריכה את זה לעצמי. זה עוזר לי לפרוק- במיוחד אם מגיעה מוזה. זה לא שירים עם מוזיקה או שורות קצרות עם חרוזים קלאסים, זה שירים שונים. מוזמנים להכנס לבלוג השני שלי! בלוג שכולו שירים שכתבתי במשך חיי =] http://israblog.co.il/blogread.asp?blog=125357
איזה מתוך השירים של אהוד מנור ז"ל, הכי השפיע עלייך? (אבאניבי, אין לי ארץ אחרת, גלי, ילד רע, אני אוהב אותך לאה, אין לי כסף, או שיר אחר כלשהו...) זאת לא שאלה ברורה? אין לי ארץ אחרת. ואוו הקשבתם למילים?!??! איך אפשר להגיד שזה לא אחד השירים הנוגעים ביותר שיש. כיצד עדיף לקרוא ולכתוב שירים - על נייר או במחשב? מחשב. פחות שגיאות כתיב, יותר קל לתקן, יותר מובן לקורא.