פט: ובאיחור אופייני עכשיו ראיתי גם כאן. לא עברנו! זה הדואר .
אגלה: עברת במציאות דירה וה"שנה טובה" ששלחנו לא הגיעה אלייך?
egg la: תתחדשי!
אגלה: כמה סוגים של שומן! נראה טעים. נראה לי שאנסה :) תודה
פט: קבלי http://www.sivfood.com/2012/08/blog-post_27.html אני עושה כוס שיבולת שועל, כוס קוואקר (כלומר שיבולת טחונה). כל השאר בערך כלשונו. זהירות, הן טעימות ברמות לא חוקיות בעליל. קשה מאד לעצור.
אגלה: יש מתכון לעוגיות שבכותרת?
פט: מרגש? תודות מרובות יקירה.
אגלה: איזה עיצוב מרגש! מאוד יפה! תתחדשי
פט: הו! ביקרת ופספסתי. תודה לך יקירה. שמחה שאהבת. האמת שמהמחשב פה המסך מעוור. יש חדשות בריאותיות?
אגלה: יפה כאן תתחדשי על העיצוב
אגלה: יש עידכונים מהשטח?
אגלה: אין דרך לשמור את הבלוג שלך בקבועים. זה לא נעים אבל מישהו צריך להודות בזה.
ketel: ואני עדיין לא מסוגלת להגיב אצלי בבלוג. אבל מכל התגובות את הכי ריגשת אותי. אולי כי גם אנחנו שקענו באופטימיות, למרות שידענו כי רע ומר. חיבוק גדול לך.
פט: סתם זו הסיבה הכי טובה שיש
אליפז התימני: סתם. רציתי לכתוב פה.
פטי: כמה מטופש זה יכול להיות? אני בעדו. שלחתי לך גם מייל.
מנטה: יקירתי! זה ישמע מטופש. אני צריכה עזרה עם היוגורט צימוקים. דברי איתי...
יעלי: תגידי, לא חם לך עם צמר בקיץ?
:P
הכבשה: היי
הגעת :) ברוכה הבאה
טיפה: תתחדשי!
מזל טוב על מעונך החדש, נעים ונחמד כאן עד מאוד.
והתמונה מממה עוררת השתאות :)