פט: ובאיחור אופייני עכשיו ראיתי גם כאן. לא עברנו! זה הדואר . |
אגלה: עברת במציאות דירה וה"שנה טובה" ששלחנו לא הגיעה אלייך? |
egg la: תתחדשי! |
אגלה: כמה סוגים של שומן! נראה טעים. נראה לי שאנסה :) תודה |
פט: קבלי http://www.sivfood.com/2012/08/blog-post_27.html אני עושה כוס שיבולת שועל, כוס קוואקר (כלומר שיבולת טחונה). כל השאר בערך כלשונו. זהירות, הן טעימות ברמות לא חוקיות בעליל. קשה מאד לעצור. |
אגלה: יש מתכון לעוגיות שבכותרת? |
פט: מרגש? תודות מרובות יקירה. |
אגלה: איזה עיצוב מרגש! מאוד יפה! תתחדשי |
פט: הו! ביקרת ופספסתי. תודה לך יקירה. שמחה שאהבת. האמת שמהמחשב פה המסך מעוור. יש חדשות בריאותיות? |
אגלה: יפה כאן תתחדשי על העיצוב |
אגלה: יש עידכונים מהשטח? |
אגלה: אין דרך לשמור את הבלוג שלך בקבועים. זה לא נעים אבל מישהו צריך להודות בזה. |
ketel: ואני עדיין לא מסוגלת להגיב אצלי בבלוג. אבל מכל התגובות את הכי ריגשת אותי. אולי כי גם אנחנו שקענו באופטימיות, למרות שידענו כי רע ומר. חיבוק גדול לך. |
פט: סתם זו הסיבה הכי טובה שיש |
אליפז התימני: סתם. רציתי לכתוב פה. |
פטי: כמה מטופש זה יכול להיות? אני בעדו. שלחתי לך גם מייל. |
מנטה: יקירתי! זה ישמע מטופש. אני צריכה עזרה עם היוגורט צימוקים. דברי איתי... |
יעלי: תגידי, לא חם לך עם צמר בקיץ? :P |
הכבשה: היי הגעת :) ברוכה הבאה |
טיפה: תתחדשי! מזל טוב על מעונך החדש, נעים ונחמד כאן עד מאוד. והתמונה מממה עוררת השתאות :) |