זה כי עוד לא כתבתי בשום מקום את המתכון של אמא, חשבתי שכמעט מספיקה רק הכותרת... אבל למענך , זה ככה הולך:
1. חותכים את הכרוב לרצועות *דקות* באותה צורה שמתוארת במתכון שכן יש אליו קישור, של כרוב ואורז ברוטב אדום. כדי שהרצועות יצאו קצת פחות ארוכות, כדאי לחתוך לשמונה קודם את הכרוב במקום רק לרבעים. 2. (זה לא היה כתוב) מכניסים הכל לקערה גדולה ולשים קצת, באמצעות לחיצות חזקות על הכרוב. זה מקטין במשהו את הנפח של הכרוב בקערה. אמא אומרת שאם "שוברים" את הכרוב בצורה כזאת אז הוא מקבל את הטעם של הרוטב יותר בקלות. 3. מכינים רוטב לכרוב שעשוי מרוטב סויה, שמן ומשהו מתוק. סוכר חום יכול ללכת כאן בובה. אצלנו בבית מפאת קדושת המקום משתמשים בסוכרזית. 4. קולים במחבת אגוזי מלך חתוכים לרבעים או קצת יותר קטן. 5. אם החגיגה היא לא בבית, אז לוקחים הכל (כרוב, רוטב, אגוזים) בנפרד בקעריות ומערבבים רק במקום. בכל מקרה את האגוזים להוסיף רק בסמוך להגשה.
מִרְצֶדֶת
תגובות לקטע: עוד מתכונים, ובכלל זה עוד משהו שמוחמץ ברוטב של סלט הוספת תגובה חדשה
damn you.... you made me lehazil rir
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
(אני רוצה גם מתכונים שלכם, זוכרת?)
אבל עזבי זה!
מה חשבת על המוזיקה מהפוסט הקודם?
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אין לינק ללט כרוב ברוטב סויה ואגוזים!! אפשר לינק?
הכל נשמע טעים ומגרה כל כך. אני רעבה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
זה כי עוד לא כתבתי בשום מקום את המתכון של אמא, חשבתי שכמעט מספיקה רק הכותרת...
, זה ככה הולך:
אבל למענך
1. חותכים את הכרוב לרצועות *דקות* באותה צורה שמתוארת במתכון שכן יש אליו קישור, של כרוב ואורז ברוטב אדום. כדי שהרצועות יצאו קצת פחות ארוכות, כדאי לחתוך לשמונה קודם את הכרוב במקום רק לרבעים.
2. (זה לא היה כתוב) מכניסים הכל לקערה גדולה ולשים קצת, באמצעות לחיצות חזקות על הכרוב. זה מקטין במשהו את הנפח של הכרוב בקערה. אמא אומרת שאם "שוברים" את הכרוב בצורה כזאת אז הוא מקבל את הטעם של הרוטב יותר בקלות.
3. מכינים רוטב לכרוב שעשוי מרוטב סויה, שמן ומשהו מתוק. סוכר חום יכול ללכת כאן בובה. אצלנו בבית מפאת קדושת המקום משתמשים בסוכרזית.
4. קולים במחבת אגוזי מלך חתוכים לרבעים או קצת יותר קטן.
5. אם החגיגה היא לא בבית, אז לוקחים הכל (כרוב, רוטב, אגוזים) בנפרד בקעריות ומערבבים רק במקום. בכל מקרה את האגוזים להוסיף רק בסמוך להגשה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
תוספת:
את הרוטב מחממים ושופכים על הכרוב בעודו חם.
בקשר לקוביות התפוח- אמא לא הוסיפה אף פעם אבל שווה לנסות.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
בזכותך עכשיו יש לינק.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
ואשמח לתרומות של מתכונים למגבית באר שבע שלי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
תודה!
אצל אמא לא היה שום סלט כרוב, ולפני כניסת החג שכחתי לקנות כרוב, וככל הנראה שאשאר בלי כרוב עד סוף השבת :(
יש לי קטגוריה מאד קטנה ולא מפותחת של מה מתבשל מפעם. אני אחשוב על משהו פרקטי ואשוב.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
יאם, חוץ מהסלק שאני לא סובלת.
שתהיה לך שנה טובה ומרגשת, צ. !
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
גם לך!
את פלא פלאים, אידיומית.
מזל טוב לרגל זה שאת סוגרת שנה,
ושנה טובה בכלל.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
d703Co <a href="http://jjrbkxkwqqxc.com/">jjrbkxkwqqxc</a>, [url=http://syiyldpcxwir.com/]syiyldpcxwir[/url], [link=http://czgqsvgyvjbd.com/]czgqsvgyvjbd[/link], http://juwlvhyxcstp.com/
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוספת תגובה חדשה: