לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


תשובות לשאלות נפוצות (FAQ)

נתקלים בבעיה בישרא-בלוג? רוצים לשאול שאלה? התחילו את החיפוש שלכם כאן, בבלוג התשובות לשאלות נפוצות. אולי כבר מישהו שאל בעבר את אותה השאלה והתשובה קיימת. על מנת להתחיל, הקלידו מילת מפתח במנגנון החיפוש או נווטו דרך רשימת הנושאים.

לא מצאתם תשובה? צרו איתנו קשר.

חדשים בישרא-בלוג? התחילו כאן

כלים שימושיים:
ממיר קוד, להוספת וידאו מאתרים כדוגמת youtube

חיפוש:
 

   
הקלד כאן כותרת לרשימה חדשה
רשימת הנושאים:
הקלד כאן כותרת לרשימה חדשה



כיצד ניתן להשמיע מוזיקה בפוסט?

ישנן כמה דרכים כיצד להוסיף מימד קולי לבלוג ולהוסיף קטעי אאודיו לפוסטים.

 

לינק ישיר לקובץ המוזיקה, למשל כזה.

ישנם הרבה אתרי אחסון קבצים בחינם, אבל רק חלק מהם מאפשרים לגשת לקובץ שלכם ישירות, בלי לשלוח את הגולשים לאתר אחר, ולצפות קודם בשלל פרסומות. כאן תוכלו למצוא רשימה של כמה אתרי אחסון קבצים מתאימים, חינמיים ובתשלום.

 

 

פלייר פלאש, שמנגן קובץ שמאוחסן כבר במקום מסויים ברשת.

אם הינכם רוצים להשמיע קובץ, שכבר יש לכם לינק ישיר אליו (ראו לעיל), תוכלו לשלב אותו בפלייר פלאשי, עם לחצנים.

 

מדריך להוספת פלייר בצורה כפתור

 

 

ומדריך להוספת פלייר בצורת סליידר

 

 

 

שניים במחיר אחד - גם אחסון הקובץ וגם פלייר פלאשי

 

באמצעות האתר המומלץ Boomp3.com תוכלו בקלות גם לאחסן את קבצי ה- mp3 וגם להציג אותם בבלוג בצורה של פלייר כזה

 

 

 

עוד אתר שמאפשר להעלות אליו שירים ולהציג אותם בפלייר בבלוגים הוא imeem, כשהפלייר שלו נראה כך

 

 

 

 

רשימת השמעה של קבצים המאוחסנים כבר ברשת.

במידה ויש לכם כמה שירים שתרצו להשמיע אותם יחד, והקבצים כבר נמצאים היכנשהו על הרשת ויש אליהם לינק ישיר, תוכלו להנות מהפליירים המגניבים של My Flash Fetish, בשלל צורות, כמו למשל דובי סגול

 

 

או ipod

 

 

באתר ישנו גם מנוע חיפוש לשירים קיימים אותם ניתן לשלב.

 

רשימות ההשמעה של imeem

באמצעות imeem ניתן ליצור גם רשימות השמעה, הן מהשירים שאתם העלתם, והן מהשירים שהעלו גולשים אחרים, ואת רשימת ההשמעה אפשר להציג בבלוג. אפשר להציג גם רשימות השמעה שכבר הוכנו על ידי אחרים. הנה למשל רשימת השמעה שאחד הגולשים הכין, שכולה מכילה...שירים של טוקיו הוטל (!).

 

 

 

השמעת פודקאסטים מ- odeo

אתר odeo מרכז כמה מהפודאסטים הפופולרים ביותר ברשת. אומנם האתר כבר חסם את האופציה להעלות אליו קבצים למשתמשים חדשים, אבל אפשר בהחלט להשמיע קטעים שהעלו אחרים.

 

 

 

שני עקרונות שחשוב לשמור עליהם :

1. זכויות יוצרים - שמרו על זכויות היוצרים של אלו שיצרו את הקבצים. כמובן שאין בעיה להעלות שירים שהקלטתם בעצמכם, אבל אם מישהו אחר יצר את הקבצים, העלו לבלוג רק קבצים שקיבלתם אישור מפורש מבעליהם לעשות זאת, או שהשירים מוגנים תחת רשיון creative commons, או שירים הנמצאים באתרים כדוגמת imeem, להם יש הסכמי תמלוגים עם בעלי זכויות היוצרים.

 

2. חסמו את האפשרות שהמוזיקה תנגן אוטומטית - מתוך נימוס והתחשבות בגולשי הבלוגים, וודאו כי האופציה שהמוזיקה תתנגן אוטומטית עם טעינת הדף (Autoplay) כבויה.

התשובה שייכת לנושאים: מוזיקה
3841 תגובות   הוסף תגובה     הצג תגובות כאן     1 הפניות (TrackBack) לכאן     קישור ישיר לכאן המלץ על הקטע


<< לתשובה הקודמת     לתשובה הבאה>>


קישורים נוספים: בלוג חדשות האתר | בית המשפט של ישרא-בלוג | ארגוני סיוע לשעת חירום
תודה לaXe עבור העזרה והתמיכה בגולשים
RSS: לקטעים | לתגובות