דף כניסה



4/2007

When everything's ment to be broken

המון זמן לא כתבתי.

זה לא שאין לי מה לכתוב. יש לי.. והרבה. יש לי לעדכן, יש לי לספר, יש לי להשוויץ ויש לי כמו תמיד גם על מה להתלונן.

אבל כל פעם שאני מתחילה לכתוב יש לי מחסום כתיבה ענקי מדי ואני לא יודעת מה לכתוב. לא יודעת אפילו למה.. לא יכולה לנסח את מה שאני רוצה כמו שצריך, לא יכולה להביא לביטוי את כל הרגשות שלי בכתב.

אתם לא מכירים את י' אפילו.. אולי זה בגלל שהוא חדש.. אולי זה בגלל שאני לא רוצה לשתף את כולם במה שהולך ביננו, ואולי זה פשוט כי אין לי מילים לתאר אותו. את י' הכרתי באתר הכריות סתמי לגמרי בנט, אתר שמפוצץ ברובו בקוקסינלים, ערסים, פרחות, הומואים, סוטים, ובעיקר אנשים עם שגיאות כתיב שצריכים לחזור ליסודי לפחות פעמיים.

י' מתוק. הלילה.. היה הלילה הכי מתוק בחצי השנה האחרונה. אין דבר שעולה על ההרגשה של הידיים שמחבקות אותך באמצע הלילה, על אותן הידיים שמלטפות לך את הבטן, את הפנים והשיער. על השפתיים שמנשקות אותך בכל הגוף וכמה שניות אחרי אומרות כמה את מושלמת, יפה, סקסית, מדהימה.

אלה היו שעות שלא רציתי שיגמרו. אשליה של שלמות ושל בטחון באמצע ת"א ההומה.

 

לכל דבר יש סוף, נותר לי רק לקוות שהסוף של זה לא יבוא מוקדם מדי.

במחשבות פסימיות למדי אני נפרדת ממכם להלילה, וזה הפוסט האחרון של החודש.. מבטיחה להשתדל לכתוב יותר בחודש הבא.

 

לילה טוב..

אירה

נכתב על ידי Irachka, 30/4/2007 22:48
9 תגובות   הוסף תגובה     הצג תגובות כאן     0 הפניות (TrackBack) לכאן     קישור ישיר לקטע     שלח ל'שווה קריאה'     הוסף למומלצים שלי     לקטע הקודם     לקטע הבא     לבלוג המלא
תגובה אחרונה של Snorka ב-4/5/2007 13:38



6,948
כינוי: Irachka
גיל: 36


 << אפריל 2007 >> 
א ב ג ד ה ו ש
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

ארכיון:

חלון מסרים:
הוסף מסר

הבלוג חבר בטבעות:






מקומות טובים
מר ארנב
כאפ כאפ




כל הזכויות שמורות... לי