חזרה לנענע חזרה לבלוג ישראבלוג
10/2003
סגול זה לא רק צבע

 

 

שלושה ימים של חיבור לאהבה, הפלגה אל עצמנו בסדנאות שונות, התנסות בטיפולים ומדיטציות ייחודיות והתחברות לעוד אנשים ומלאכים מקסימים הצועדים אתנו בדרך האהבה - נשימה של העולם אל קרבנו, הפתחות לידע חדש ושמחה מלב אל לב.

 

פסטיבל של משפחה אחת גדולה. ישבנו, צוות של אנשים, ודברנו על המשמעות העמוקה של סגול עבורנו. רצינו לשתף אתכם בחלום שהוביל אותנו, והתגשם למציאות מלאה באהבה וכוונה, רצון ויכולת, ליצור עולם טוב יותר שבו אנשים מודעם וקשובים לעצמם ולסובבים אותם, לגופם ולסביבתם, אנשים שאינם מפחדים להעז.

 

סגול כמשפחה מלווה ותומכת, בדרך למימוש עצמי מתוך שמחה, על מנת שכל אחד יפגוש, מחוזק, את המעגלים הסובבים אותו ויביא את כל היופי הזה אל העולם. מדי יום אנו מגלים מחדש דרכים נוספות לחוות ולהיות ושאפשר להביא אותן לחיי היומיום. סגול פותח בפני אנשים כה רבים את האפשרות לקבל כלים להתמודדות עם מצבי החיים המשתנים, דרך התבוננות, הקשבה וחיבור,ללא פחד. לקבל אחד את השני עם השוני שבו ועם הגוונים של הסגול שבכל אחד ואחת מאתנו.

 

אלו היו דברי הפתיחה של האנשים שהקימו את סגול. ואני לא יכולה לתאר אחרת את החויה הזו. כל מילה נכונה, כל אות התממשה, כל מה שנאמר פשוט קרה. היה מדהים.

 

פוסט סגול, עם תמונות היישר מהחויה הקסומה של סופשבוע מופלא ומיוחד, מוגש באהבה.

 

(טאי צ'י על החוף 8:00)

 

סגול הוא צבע קסום, כזה שמחבר. הוא הצבע ששייך לעין השלישית ומסמל בעיקר רוחניות. שבתי לכאן אחרי סופשבוע של רוחניות בכמויות שלא יאמנו - היה קסום !

 

מגוון רחב מאוד של אנשים יפים, פשוט יפים, מרוכזים כולם במתחם ענקי על חוף אכזיב, תינוקות, ילדים, צעירים, מבוגרים, בני עשרה, בני עשרים, שלושים, ארבעים חמישים ויותר, מכל שכבות האוכלוסיה, בכל הצבעים ולכולם דבר אחד משותף - רוחניות. כאלו שכבר שם, כאלו שבדרך לשם, כאלו שבאו להתנסות, לטעום, להבין, להתחבר, לחוות את הקסם הזה.

 

אוירה מופלאה של אור ואהבה, רוגע ושלווה אינסופית, התחברות, שלמות, חיוכים, חיבוקים (המון חיבוקים), אנרגיות, ריגושים ומגוון של חוויות אישיות, קולקטיביות, מרגשות, אמיתיות וכל מה שנדרש היה פשוט להיות שם ולנשום. לנשום את האויר, האוירה, הריחות, האנשים. לחוות את החיבור, החיבוקים, האוכל, השלוה, הסדנאות.

 

כמות בלתי נתפשת של סדנאות מכל הסוגים, הרצאות, מודעות, אמנות, ריקודים, מוסיקה, דינמיקה שאי אפשר להסביר, חוף ים, מרחבי ישיבה ורוגע ו... אנשים, המון אנשים.

 

 

פעם ראשונה שלי בפסטיבל, קמפינג אחרי שנים ששכחתי כבר מה זה, חברים טובים וקרובים, ים כחול, שמים מלטפים, שקיעות מדהימות ולמרות שיש לי את כל זה בבית - שם זה היה אחר. הים היה אחר, השמים אחרים, אפילו השקיעות היו אחרות.

 

המון אנשים אבל לא צפוף, לא חונק, לבבות פתוחים, חיוכים רחבים, שלוה בעיניים של כולם, אור. האנרגיות שם היו באויר, נספגות אל תוך העור, הלב, הנשמה. מופלא וכל כך ממלא.

 

עוברת מסדנא לסדנא, נחה ונרגעת בין לבין, סופגת את האוירה, את האויר, את הריחות, עוצרת לרגע, מתבוננת, מחייכת, מבלי להרגיש חולפות השעות, הימים, הרגעים הקטנים, החיוכים הגדולים.

 

שלמה. מרגישה שעשיתי עוד צעד בחיבור לעצמי, לחברים שלי, לאנשים היפים האלו, לרוחניות. מרגישה שייכת, מחוברת היום קצת יותר גבוה, מחוייכת, רגועה, מלאה באנרגיות חיוביות וקסומות, מפיצה אור לכל עבר. שלמה.

 

אני לא יודעת מה איתכם, אבל בפסטיבל הבא אני מתייצבת - עם חיוך גדול ואנרגיות צהובות וזורחות.

 

ובנתיים, הולכת לנוח ו... להתארגן לקראת השבוע הרגוע שעוד מחכה לי, אי-שם בחולות סיני החמימים והמלטפים. שבוע טוב !



נכתב על ידי מיקה, 19/10/2003 00:13, בקטגוריות סגול
15 תגובות   הוספת תגובה     הצגת תגובות     1 הפניות לכאן     לינק ישיר לקטע
תגובה אחרונה של: לולה הסוערת



אפשרויות

לעריכה
בר קבועים
הוספה לקבועים
כניסה לבלוג המלא
שליחת המלצה לחברים
בחזרה לישרא-בלוג

הפרטים היבשים

39 שנים בגילגול הזה

עיניים: חומות שמדברות
שיער: תלתלים ארוכים
גוון עור: מוקה-מיקה
גובה: 176 ס"מ
חיוך: רחב
תמונה

כי חלומות מתגשמים

להתאהב
להחליף דירה
להתחבר ליוגה
לקבל אוטו חדש
נודיסטית ליום אחד
לעבור טיפולי ליזר
הכל על הגיטרה
סקס עם אשה
לכתוב ספר

סיפור בהמשכים

הפרק הראשון
הפרק השני - גאיה
הפרק השלישי - עומר

הטבעות שלי

« אינטימיות לָעולם » ±
« הילדים של גאיה » ±
« משהו קטן וטוב » ±



הימים שעברו. המילים שכבר נכתבו:


RSS
רוצה לקבל הודעה בכל פעם שהבלוג יתעדכן?

כן. רוצה מנוי
לא תודה
שלח

חפש בבלוג:
חפש



© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למיקה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מיקה ועליה בלבד