|
1/2003
|
הממלכה של קסם

אי שם, לא כל כך רחוק מכאן, במקום נסתר וחבוי נמצאת הממלכה של קסם.

בממלכה של קסם הכל קסום, יש שם פירורי כוכבים נוצצים באויר, זהובים, כסופים, מבריקים, מלטפים, וכמעט לכל עבר שמביטים נתקלים בחיוך קטן, חיוך גדול, חיבוק, צבעים מחייכים, אנשים אוהבים.
בממלכה של קסם אין הרבה תושבים, בעצם, אין בכלל תושבים, כולם שם על תקן של תיירים, או כמו שקסם מגדירה אותם - אורחים של כבוד, בממלכה של קסם זו רק היא, שהיא בעצם לא ממש תושבת, היא מלכה !
הממלכה של קסם היא שלה ורק שלה, היא עושה שם כל מה שחפצה נפשה, רוקדת, צוחקת, בוכה, משתפת, מחבקת, מספרת, משחקת, עצובה, שמחה, הכל לפי רחשי ליבה, רוקדת עם הנשמה.
היא גם המארחת, מחליטה מי יכנס ומי יצא מהממלכה שלה, היחידה שמחלקת את אישורי הכניסה, רק לאנשים המיוחדים לאורחי הכבוד שהיא בוררת בקפידה לטיולים אצלה בממלכה.
לרוב האנשים המיוחדים האלו יש גם ממלכות קטנות ופרטיות משלהם, פעם ביום (לפחות) יוצאת קסם מהממלכה הקסומה שלה והולכת לבקר את האנשים המיוחדים בממלכות הפרטיות שלהם, ושם, גם היא אורחת של כבוד, חברותית, מתיישבת בכורסא נוחה, שותה קפה או תה או מיץ טבעי, מקשיבה, כל הזמן מקשיבה, פעם מייעצת, פעם מחבקת, פעם מחייכת, פעם מצחיקה, פעם שותקת ותמיד תמיד חוזרת, לממלכה הקסומה שלה.
בממלכה של קסם, לפעמים השמש זורחת באור צהוב מלטף, מחייך, מרגיע, לפעמים יש עננים אפורים כבדים, לפעמים הקשת מציצה בשלל צבעים, לפעמים יורד גשם אבל תמיד נעים שם, תמיד נעים בממלכה של קסם, פעם עצוב, פעם שמח, פעם מעצבן, פעם פורח אבל בכל פעם יש כיבוד משובח, מקום נעים נעים ורגוע להתיישב בניחותא והרבה עניין, בממלכה של קסם אף פעם לא משעמם, אף פעם !
ככה קסם חיה לה בממלכה הפרטית שלה, מנהלת לה את חייה בקצב שהיא בוחרת, הקצב שמתאים רק לה.... ואם פעם יצא לכם לראות שובל של פירורי כוכבים זוהרים כאלו מלטפים, תדעו שאולי קסם היתה כאן בסביבה או אולי אולי אתם ממש קרובים לממלכה הקסומה שלה. אולי.

נכתב במסגרת הדרך להגשמת עוד חלום (ספר ילדים) מוקדש באהבה לאשה הקסומהשמור בטל
נכתב על ידי
מיקה, 29/1/2003 01:23 , בקטגוריות שעת סיפור
הוספת תגובה
הצגת תגובות
2 הפניות לכאן
לינק ישיר לקטע
תגובה אחרונה של:
זהר
|
|
|
|