קיבלתי קופונים של שופרסטאר לקבלת ערכת בסיסי טורט להכנת עוגה וגם שוקולד מריר שוויצרי השייכים לשופרסל.
מאחר ואותגרתי על ידם, החלטתי להכין עוגה מיוחדת כמו שאני יודעת.
והנה היא לפניכם לתפארת - בעלת 3 שכבות של טורט - ו 4 שכבות של קרם כולל ציפוי.
אז הנה גם אתם מאותגרים ומוזמנים להכין את העוגה הטעימה להפליא.

בסיס לעוגת טורט ושוקולד לקרם החומרים להכנת קרם מילקי

הקצפת השמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג וניל הוספת המילקי לקצפת
ערבוב התערובת בעדינות להרטבת הטורטים -אבקת נס קפה סוכר ומים רותחים- לקרר מעט

דפי הטורט המוכנים שכבה אחת של טורט להניח על צלחת
להרטיב את השכבה עם סירופ הקפה - למרוח מעל שלושת רבעי מקרם המילקי ולשטח

הקרם לאחר מריחתו באופן שווה להניח מעל הקרם את הדף השני ולהדק
למרוח מעל הדף מעט מסירופ הקפה- אפשר להכניס בנתיים למקרר החומרים לקרם קאטלן

בקערה שוקולד מריר שבור לקוביות- שמנת מתוקה לסף רתיחה ולמזוג מעל לערבב לאחר דקה ולהוסיף את ליקר קרם הקאטלן
לאחר שתערובת השוקולד חלקה יש למזוג מעל השכבה הרטובה מחצית מהשוקולד ולסדר את השוקולד גם בצדדים

להניח את שכבת הטורט האחרונה מעל השוקולד - להרטיב בסירופ הקפה ולמרוח מעל את שארית קרם המילקי שנשאר
לשטח באופן שוה את הקרם ולמרוח גם בצדדים. העוגה מוכנה -ועכשיו יש למרוח את קרם השוקולד שנותר

העוגה מוכנה לאחר מריחה בקרם השוקולד קאטלן - אפשר לקשט -להמיס שוקולד לבן ולהוסיף טיפת מיץ פטל ולערבב ולקשט בתנועות סיבוביות
לקחת קיסם ולעשות קווים פנימה והחוצה.
העוגה מוכנה לפני פריסתה

מתכון להכנת טורט קרם מילקי וקרם שוקולד קאטלן:
ערכת בסיסי מאפה טורט של שופרסל (3 טורטים דקים)
לקרם המילקי:
1 מיכל שמנת מתוקה לקצפת
2 מיכלי מילקי פירות
1 כף אינסטנט פודינג וניל
לקרם שוקולד קאטלן:
150 גרם שוקולד מריר שוויצרי של שופרסל
1 כף ליקר קאטלן או ליקר שוקולד (לא חובה)
1 מיכל שמנת מתוקה
לסירופ:
2 כפות אבקת נס קפה
1 כף סוכר
1 כוס מים רותחים
לערבב ולקרר מעט
אופן ההכנה:
על צלחת הגשה יש להניח עלה אחד של הטורט, לערבב את כל חומרי הסירופ, להרטיב מעט את העלה.
להשאיר מהסירופ לעלים האחרים.
הכנת הקרם מילקי:
להקציף את השמנת המתוקה עם 1 כף אינסטנט פודינג וניל לקצף יציב, להוסיף את המילקי ולערבב בעדינות
למרוח מעל העלה הראשון את קרם המילקי , להשאיר מעט לכסות את השכבה העליונה.
להניח מעל המילקי את העלה השני ללחוץ עליו מעט , להרטיב את העלה עם סירופ הקפה.
הכנת קרם השוקולד:
בקערה להניח את השוקולד השבור לריבועים, להביא את השמנת מתוקה לסף רתיחה, למזוג על השוקולד
לחכות דקה ולהתחיל לערבב עד להטמעת השוקולד וליצירת קרם חלק, להוסיף את הליקר ולערבב היטב.
להכניס את השוקולד למקרר ל 5 דקות, לאחר מכן לכסות את השכבה השניה עם קרם השוקולד, יש להשאיר
מעט מהשוקולד לכיסוי ולציפוי העוגה.
להניח על קרם השוקולד את העלה השלישי של הטורט, ללחוץ עליו מעט, להרטיב עם סירופ הקפה שנותר.
לכסות את העוגה עם קרם המילקי שהשארנו בצד, להכניס ל 10 דקות למקרר לקירור.
לצפות את העוגה עם קרם השוקולד שהשארנו בצד.
אפשר לקשט עם שבבי שוקולד, או להמיס 30 גרם שוקולד לבן , לקחת מזלג וליצור צורות.
אפשר להמיס שוקולד לבן ולהוסיף לו טיפת מיץ פטל ליצירת צבע אדום ולקשט.
בהצלחה לכם עם עוגת מילקי מיוחדת וטעימה פרי יצירתי.