פיצה קלה וטעימה - מתאימה בול לחופש הגדול- ההורים ממהרים , חם ומחפשים משהו קליל להכנה.
הנה לפניכם מתכון שגם הילדים יכולים להכין בקלות וגם ההורים .
כשאני ממהרת ועדיין לא הכנתי ארוחת ערב מורכבת , מיד עולה לי רעיון אולי פיצה?
אבל כזאת בצ'ק צ'אק... תמיד תדאגו שיהיה לכם במקפיא מלאווח, קטשופ יש תמיד בבית
גבינה על פי רוב יש לכולם, זיתים בקופסא תשמרו במזווה והנה לכם - יש מצרכים וניגשים ישר להכנה.

החומרים להכנת הפיצה: מלאווח.. קטשופ.. גבינת פטה כבשים.. זיתים מגולענים (אפשר צהובה מגורדת לתוספת)

להניח את המלאווח בתבנית על נייר אפיה - למרוח מעל את הקטשופ- לחתוך את הפטה לקוביות - לחתוך את הזיתים לעיגולים

להניח על הקטשופ את הגבינה החתוכה לקוביות

מעל הגבינה להניח את הזיתים החתוכים

הפיצה נכנסת לתנור שחומם מראש

הפיצה לאחר האפיה - ומוכנה לאכילה ב ת א ב ו ן!

מתכון להכנת פיצה מלאווח עם גבינת פטה כבשים וזיתים:
3 יחידות של מלאווח (אין צורך להפשיר).אפשר להכפיל את הכמות ולהשתמש בעוד תבנית.
קטשופ
גבינת פטה כבשים פיראוס (אפשר להוסיף גבינה צהובה מגורדת)
זיתים מגולענים
אופן ההכנה:
להניח בתבנית נייר אפיה מעל להניח את המלאווח במרווחים, למרוח על הבצק את הקטשופ.
לחתוך את הגבינת פטה לריבועים ולהניח מעל לקטשופ.
לחתוך את הזיתים המגולענים לעיגולים ולפזר מעל הגבינה.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 190-200 מעלות- משך האפיה כ -30 דקות.
עד אשר הגבינה מבעבעת והבצק מקבל צבע זהוב. יש לבדוק שכבה תחתונה האם נאפתה.
פיצה טעימה קלה ונהדרת.
אנחנו נמצאים בתקופת החופש הגדול והמתכון מתאים להכנה על ידי הילדים.
הקטנים אוהבים את הפיצה.