לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


שלום, שמי יהודית...האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי . אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם. בהצלחה לכולנו....

Avatarכינוי:  יהודית כהן מורחיים

מין: נקבה




הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2012    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

7/2012

פיצה עם מלאווח ופטה כבשים פיראוס


פיצה קלה וטעימה - מתאימה בול לחופש הגדול- ההורים ממהרים , חם ומחפשים משהו קליל להכנה.

הנה לפניכם מתכון שגם הילדים יכולים להכין בקלות וגם ההורים .

כשאני ממהרת ועדיין לא הכנתי ארוחת ערב מורכבת , מיד עולה לי רעיון אולי פיצה?

אבל כזאת בצ'ק צ'אק... תמיד תדאגו שיהיה לכם במקפיא מלאווח, קטשופ יש תמיד בבית

גבינה על פי רוב יש לכולם, זיתים בקופסא תשמרו במזווה והנה לכם - יש מצרכים וניגשים ישר להכנה.




החומרים להכנת הפיצה: מלאווח.. קטשופ.. גבינת פטה כבשים.. זיתים מגולענים (אפשר צהובה מגורדת לתוספת)




להניח את המלאווח בתבנית על נייר אפיה - למרוח מעל את הקטשופ- לחתוך את הפטה לקוביות - לחתוך את הזיתים לעיגולים




להניח על הקטשופ את הגבינה החתוכה לקוביות




מעל הגבינה להניח את הזיתים החתוכים




הפיצה נכנסת לתנור שחומם מראש




הפיצה לאחר האפיה - ומוכנה לאכילה                       ב  ת  א  ב  ו  ן!


מתכון להכנת פיצה מלאווח עם גבינת פטה כבשים וזיתים:

 3 יחידות של מלאווח (אין צורך להפשיר).אפשר להכפיל את הכמות ולהשתמש בעוד תבנית.
קטשופ
גבינת פטה כבשים פיראוס (אפשר להוסיף גבינה צהובה מגורדת)
זיתים מגולענים
אופן ההכנה:

להניח בתבנית נייר אפיה מעל להניח את המלאווח במרווחים, למרוח על הבצק את הקטשופ.
לחתוך את הגבינת פטה לריבועים ולהניח מעל לקטשופ.
לחתוך את הזיתים המגולענים לעיגולים ולפזר מעל הגבינה.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 190-200 מעלות- משך האפיה כ -30 דקות.
עד אשר הגבינה מבעבעת והבצק מקבל צבע זהוב. יש לבדוק שכבה תחתונה האם נאפתה.
פיצה טעימה קלה ונהדרת.
אנחנו נמצאים בתקופת החופש הגדול והמתכון מתאים להכנה על ידי הילדים.
הקטנים אוהבים את הפיצה.
נכתב על ידי יהודית כהן מורחיים , 21/7/2012 12:29  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של יהודית כהן מורחיים ב-22/7/2012 23:12




1,346,581
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליהודית כהן מורחיים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יהודית כהן מורחיים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)