אז ככה באמת נראים החיים האמיתיים שאחרי התואר.
דירה שכורה רק לעצמי, אוטו מהעבודה ומשכורת מכובדת.
העיר הגדולה קוראת לי, עכשיו נראה לאן ממשיכים מכאן.
אוגי, 42, תל אביב.
טבעות:
« טבעת בודדה. » ± « צהוב/ה » ±
ארכיון:
חיפוש טקסט בקטעים:
|
|
5/2010
- כצפוי, מסיבת הבריכה לא הייתה מי יודע מה. ככה זה כשמביאים הרכב דאנס ששר 5 שירים ונעלם במקום אמן רוק איכותי כמו כל שנה. המקום עצמו נחמד פלוס ובעיקר משודרג ביחס למועדון הספורט הרגיל ששם המסיבה התקיימה עד השנה. כל השאר היה מתוקתק להפליא, כנראה בגלל שזה היה אירוע רק של הטכניון בלי נוכחות של האוניברסיטה.
- אפרופו אוניברסיטה, בתחילת הערב השני התחילו להישמע הסיפורים על אירועי סוף היום הראשון שכמעט כללו מכות בין נציגים משתי האגודות בישיבת הפקת הלקחים והבנה של אנשי אס"ט שלא באמת היה כאן שיתוף פעולה, וכשהיה צריך את אנשי האוניברסיטה, הם פשוט התאדו לכיוון חדר האומנים, מתחם ה-"VIP" או סתם להשתכר. הם די הוכיחו למה יום הסטודנט שלהם מפסיד בגדול כל שנה, וסיכוי גבוה שלא יהיו עוד שיתופי פעולה בטווח הנראה לעין.
- ההופעה של תיסלם אכן הייתה המוצלחת ביותר בפסטיבל, רק חבל שנאלצו לקצר אותה בגלל שלקח זמן עד שהלהקה עלתה לבמה ובגלל שהלו"ז היה צפוף. גם אחרי כמעט 30 שנים שהלהיטים שלהם קיימים, הם עדיין מסוגלים להקפיץ, לעשות רעש ולתת הופעה מהנה. כל שיר קלאסיקה.
- את ההופעה של שלמה ארצי ראיתי כבר ממתחם ה-"VIP", שהיה בעצם סוג של טריבונה מוגבהת שרק יחידי סגולה ובעלי הצמיד הנכון (ולא היה ברור לגמרי מה הצמיד הנכון) הורשו לעלות עליה. היא הייתה די מרוחקת מהבמה, אבל היה אפשר לראות טוב, ובעיקר לראות שהדשא היה עמוס ומפוצץ באנשים. בכל השנים שאני בטכניון לא ראיתי כמות כזו של אנשים. יודעי דבר לחשו שהמשטרה אישרה להכניס 18 אלף אנשים ושכל הכרטיסים נמכרו, וזה בא לידי ביטוי בצפיפות אדירה בהופעה של שלמה ארצי.
- ההופעה עצמה הייתה די סטנדרטית במונחי שלמה ארצי, לא משהו שאפשר לזכור אחר כך הווידאו ארט מאחורה היה מיוחד והוסיף קצת, אבל לא יותר מדי. לא באתי עם יותר מדי ציפיות ורובן לא התממשו גם ככה, אולי בגלל שהייתי רחוק.
- את החצי הראשון של ההופעה של שב"ק ס'; לא ראינו כי העדפנו להסתובב קצת, לאכול ולשתות. אחר כך כשחזרנו ל-"VIP", ראינו הופעה חביבה וטיפוסית לז';אנר. והיו פחות אנשים על הדשא.
- אנשי האגודה בחמ"ל נראו די מותשים, אך מרוצים שהאירוע התקרב לסיום (ויש לא מעט יתרונות בלהכיר את האנשים ששם ;) ).
- היה קשה לפספס את החיוך המאוד רחב של יו"ר האגודה לקראת סוף האירוע. עכשיו נשאלת השאלה מה עושים מכאן ועד סוף הקדנציה ואיך ממנפים את הרווחים שהצטברו בעקבות הפסטיבל (וזה דבר שלא קורה באופן קבוע, בטח לא שנתיים ברציפות).
- וכן, אני יודע שלקח לי הרבה זמן לכתוב את זה. יש לי עוד דברים לעשות בחיים (טוב, לא ממש).
שמור בטל
הוסף
תגובה
הצג תגובות כאן
0 הפניות לכאן
קישור ישיר לקטע
תגובה אחרונה של
og211 ב-21/6/2010 10:42
לקטע הקודם
לקטע הבא
לבלוג המלא
|