כן, תכננתי לעדכן ולכתוב איך בלי הנפש, במקום שמאכיל אותי וכולם (טוב נו, כמעט, בלי חריגים בולטים) נעימים, מנומסים ונחמדים. איך אני מוכיחה יום אחר יום שאני אולטרה גיק ומתלהבת מפונקציות וטריקים שלא הכרתי באקסל ואיזה פודקסטים חדשים הורדתי לי לצעצועים לדרך... (המלצות וגם אי המלצות עוד יבואו).
אבל אז נכנסתי אתמול רגע לפני שהלכתי לקבוצה של יאהו, כי שם לוח התורנויות של ההתנדבות הכבר-לא-חדשה אך חדשה-יותר-מהאחרת. לא נשמע כמו צעד נמהר, נכון? הבוקר גיליתי שיאהו, כמו רוגלה איכותית במיוחד, או כמו וירוס דביקי הרסני, הפך למנוע החיפוש הדיפולטיבי שלי. וכלום, כלום לא מוריד אותו ליותר מכמה שניות.
אם מישהי/ו במקרה מבינים בזה - אנחנו מדברים על שועל (שבע האחרונה). אין קוקיס והאתר חסום מלתת לי כאלה. מנוע החיפוש לא מוגדר כאחד שמשתמשים בו. keyword.URL (בתוך about:config) רופרש באליצות, לפני, אחרי, באמצע (וגם מנוע החיפוש וכל הנילווים). עדכנתי את הקובץ הג'אוואי של הפרופיל ושתי שניות אח"כ משהו משנה אותו בחזרה.
כמעט מיותר לציין אבל מובן שאין לי בר שלהם, או addon או כל זכר להגדרות שלהם או דברים שלהם בכלל (חוץ מהעדכון האוטומטי הלא רצוני הזה בפרופיל).
קשה לי לתאר כמה זה מתסכל. אם נשמע לכם שאני חריפה, תעשו חיפוש קצר על התופעה בגוגל ותראו שאני לא מהקיצוניים. כן, כל זה ביום עבודה אחד (כמה זמן בזבזתי על זה? לפחות שעה, אולי יותר, עכשיו זה בידי הסיסטם, כי זה אחד היתרונות של לעבוד במקום ולא מהבית).
דיטי, מצטערת, חוזרים לוואלה. בבחירה בין לא אמין למשהו שעלול לשבש לי את החיים והשפיות המעורערת מלכתחילה אין לי שום דילמות.
טוב נו, אתם לא אשמים - קבלו אחד. זה היה ההיי לייט היומי שלי (כן, חיי פטאת). וכן, זו חברה אמיתית.
keyword.URL