אני מנסה להזכר מתי עשיתי את המהפך שלי בתחומי עניין ובקניות. בחלק מהכסף שקיבלתי בבת המצווה רכשתי המוני עגילים (לא הייתי זוכרת את זה אילמלא תגובתה ההמומה והנזעמת של אימי). כטינאייג'רית כבר לא התעניינתי בבגדים ובתכשיטים (או באיפור או במריחים - לא לריח ולא למריחה). אני מנסה להזכר אם אי פעם התעניינתי בבגדים. אני חושבת שהתשובה היא לא.
אני עורכת את כל הדיון הזה עם עצמי כי אתמול מצאתי תנור שקורץ לי. החבר היחסית קטן הזה אני מקווה יהיה חלק מהסטודיו אולי פעם אתחיל לצבוע ולאבזר. הוא זקוק לחשמל חד פאזי (הידד), שקע בודד של 17 אמפר והוא עולה קצת פחות מ-6,000 ש"ח.
מאז אני די מריירת פה.
כל זה הזכיר לי איך שבדירה הקודמת בא מתקין למזגן יום אחרי שעברנו (בשיא הבלגאן) וקדח קידוח אלכסוני בבטון וחיבר כל מיני חיבורים מיוחדים לצנרת מיזוג בעודי יושבת על ידית הספה (שהיתה גדושה ארגזים, בדיוק כמו הרצפה וכל פיסת אויר פנויה ולא פנויה אחרת בדירה) ומריירת על הכלים שלו. זה היה שישי בבוקר והאיש צחק עליי והציע להשאיר לי את ארגז הכלים שלו לסופש.
באמצע בין האירוע ההוא להיום אני זוכרת את עצמי כבר כמעט קונה סט של מברגה ומקדחה של מקיטה רק כי הן היו קטנות ויפות ובמבצע (במחיר באמת אטרקטיבי, אבל כבר יש לי מברגה ומקדחה לא גרועות כלל של בוש ולא היה לי את הכסף הדרוש) ועוד כל מיני כמעטים אחרים.
או איך לומר.. באיזשהו שלב צחקתי על עצמי שאת הקרמים שלי אני קונה באייס (זה אמיתי אגב, היתה תקופה כזו, כשהם החזיקו כל מיני סבון של פעם ואני הייתי זמן קצר אחרי התאונה ועם קרמים).
לא תמצאו אותי אפפם מתלהבת ככה מבגדים. או מאיפור. או מכל מיני תחומים אחרים שנחשבים נשיים וכיפיים לקנייה.
תנור!!1