לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


אנחנו בכיור ואנחנו נשארים בכיור
כינוי:  פּט

מין: נקבה

Google: 

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2015    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  




הוסף מסר

12/2015

על גמישות, ספונטניות וקנאה


פעם כשהייתי צעירה כשלא היה לי טוב במקום עבודה, פשוט התפטרתי. אני זוכרת כמה התפטרויות סוערות בלי יותר מידי מחשבה מעמיקה או דילמות. היום בהתנדבות מישהי החליטה והתפטרה, לא כי לא טוב לה במקום או כי היא לא אוהבת, אלא כי הפקקים בין השרון לתל אביב פוסט הריסת גשר מעריב שברו אותה. היא החליטה ואז עוד הערב, בתשע, היא התפטרה. ואני כל כך מקנאה בה.

 

לפני שלוש שנים התחלתי במקום הנוכחי שלי, שהלך וגדל בהדרגה. אני אוהבת הרבה מהאנשים ואת מה שאנחנו עושים. נעים ונוח לי לעבוד מהבית וגם לעבוד למען מטרה שאני מאמינה שהיא טובה. לפני שנה קיבלתי בוסית חדשה. כשאני אומרת קיבלתי, גם אני הייתי חלק מהמראיינים בראיונות הקבלה שלה. היא עשתה רושם טוב. טוב, זה כי היא ממש טובה במחלקת הרושם. בדברים אחרים היא פחות טובה. היא האדם הכי לא יסודי שנתקלתי בו מעולם. אנחנו ממש הפכים. זה הופך אותה לעיתים קרובות למנהלת מאד נוחה, כי היא לא ממש מתערבת לי בהרבה מהדברים שאני עושה. הבעיה שכשאנחנו מתנגשות זה התנגשות קשה. ושאין חזון. ושהיא לא באמת מנהלת. שאיבדנו הרבה מהדרך. שחלקים הולכים ומתרחבים מהמטרה אובדים לטובת אג'נדה שלה שאפשר לסכם בכותרת העל אני רוצה לגייס עוד כסף, אם כי כותרות המשנה הן בעיני אפילו יותר אובדן דרך.

 

אני חושבת להתפטר. זו לא הפעם הראשונה שאני חושבת על כך, אבל איבדתי משהו. משהו בביטחון. משהו בגמישות עם המשכנתא ואולי גם עם הגיל. מחר אני בחופש (הולכת לשחק עם האחיינים שלי) ואני יודעת שארגע מהכעס על הדברים והלחץ לעשות דברים לא נכון היום. אני לא כל כך אוהבת את האני החדשה. אני חושבת שהאני הישנה לא היתה מאד מעריכה אותה.

 

Xander: Willow, did you remember to tape "Biography" last Friday?
Willow: Uh-huh.
Buffy: See? I told you. Old Reliable.
Willow: Oh, thanks.
Buffy: What?
Willow: Old Reliable? Yeah, great, there's a sexy nickname.
Buffy: Well, I-I didn't mean it as...
Willow: No, it's fine. I'm Old Reliable.
Xander: She just means, you know, the geyser. You're like a geyser of fun that goes off at regular intervals.
Willow: That's Old Faithful.
Xander: Isn't that the dog that-that the guy had to shoot...
Willow: That's Old Yeller!
Buffy: Xander, I beg you not to help me.
(Doppelgängland, עונה שלישית, פרק 16)
נכתב על ידי פּט , 23/12/2015 22:55   בקטגוריות ממון מוסיף המון  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של just-another-one ב-24/12/2015 02:20



הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , האופטימיים , החנונים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפּט אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פּט ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)