לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


אנחנו בכיור ואנחנו נשארים בכיור
כינוי:  פּט

מין: נקבה

Google: 

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2016    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

5/2016

ציפור OCD וארון בגדים


אתמול הלכתי לחברה לעזור לה לסדר את הארון ולבלות ביחד את בוקרו של שישי (הגעתי קצת אחרי 12 והלכתי בסביבות ארבע, זה בוקר, לא?).

העזרה בסופו של דבר כללה בעיקר לשבת על המיטה (המסודרת) ולראות אותה מוציאה בגדים מהארון (ואז להוריד אותם מהקולב ולקפל לשקית כתרומה להתנדבות שלי). החברה, היא אישה שאני תופסת כאישה מאד מסודרת. התפיסה הזו כמובן מתבססת על דברים שהיא אומרת על עצמה ("תמיד מסודר פה", סתם כדוגמה אקראית) ודברים שאני יודעת עליה (דוגמת העובדה שיש עוזרת אחת לשבוע). לא צילמתי תמונות של אחרי, אבל תאמינו לי שבקרקוב זה לא היה נחשב מסודר. גם אותי אני תופסת כדי מסודרת, אם כי בהחלט לא תמיד מסודר פה וגם אין עוזרת כלל. החלטתי שעדיף לחלוק תמונות סדר כאן ולא לשלוח אליה ישירות.. כל התמונות בלי לסדר רגע לפני (ולא ליישר את הסכינים דרש ממני איפוק, זה משהו שאני עושה כמעט בכל פעם שאני פותחת את המגירה).

 

משמאל-למעלה בכיוון השעון - ארון בגדים (ורעבה שמיד באה לבדוק למה ארבע דלתות פתוחות), ארון באמבטיה, ארון סמרטוטים, מובייל אנטי ציפורים (מיד הסבר), מגירת סכו"ם, מגירת תרופות וכוורת-ספרייה.

 

כן, אני חושבת שאפשר לטעון שאני די מסודרת. כמובן שבחרתי אילו ארונות ומקומות לצלם ויש מקומות שהיו מחמיאים לי הרבה פחות בענייני סדר. הארונות של אחותי הרבה יותר מיושרים ולקפל לה הררי כביסה עם הידיעה הזו היה די מאתגר.

 

אז הציפורים? אני גרה בקומה שמינית ואחרונה. יש לזה שלל יתרונות, כמו זה שאין שכנים מעל שעושים רעש, ויש אחלה אויר ונוף. לאחרונה (חודש? ואני גרה פה שנים) שתי ציפורים שונות החליטו שהבית הוא חלק מהמרחב הפתוח וחצו פה את סלוני מחלון לחלון. אנחנו לא מדברים על ציפורים טועות שנתקעות פה, כן? מעבר כאילו חלונותיי היו ענפי עץ שונים. שנים של כלום ובתקופה קצרה שתיים - העורבני הקטון שמשתלט על ת"א ואני לא יודעת מה שמו ואז יונה. אני לא זוכרת מתי בדיוק היתה הראשונה, אבל בשבוע שעבר היתה השניה. נראה לי ששתי ציפורים החליטו שזה מעבר נוח אצלי בדוך בסלון דורש טיפול או תגובה, אז קניתי שלל עציצים חדשים (לצד האחד) ומובייל (לצד השני). אגב הראשונה גם עשתה את זה כשהחלון הגדול היה פתוח די חריץ (15 ס"מ? אולי פחות; זה היה ממש ממש מלחיץ). למובייל יש מנוע והכדור מסתובב ונראה עולה ויורד ב"קפיץ". בינתיים לא נראו עוד ציפורים בתוך הבית.

 

זוכרת שאני חייבת סיפורי ארה"ביה ושלל תמונות. עדיין סחרחרה. כבר מתכננת עוד שתי נסיעות. חסרת תקנה. לגמרי חסרת תקנה.

 

אגב הבראוניז האלה (עם שינויים מינוריים שלא הצלחתי שלא לעשות) יצאו ממש, אבל ממש, מעולים.

נכתב על ידי פּט , 14/5/2016 12:34   בקטגוריות פוטו-סינטזה, שמש נצחית בראש צלול, OCD much?, שדות זרים  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אגלה ב-20/5/2016 16:04



הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , האופטימיים , החנונים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפּט אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פּט ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)