|
 אנחנו בכיור ואנחנו נשארים בכיור |
כינוי:
פּט מין: נקבה Google:
תמונה
מצב רוח כרגע: 
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אוגוסט 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | | הוסף מסר | 8/2008
ילדים הזהרו מעצי האצטון אתמול חרטתי את השניה ואז החלטתי להתחכם לקופי ולהוריד אותו עם אצטון... לא החלטה שהוכחה כנבונה במיוחד. למזלי השלב שהתלהבתי בו היה בתחתית הציור שהיתה עץ שהפך לעץ עבות במקום צמרת, ניחא (אם אני אמצא לקנות אהיל כזה חדש אחליף, בינתיים זה מה יש). אחרי התאונה ולאות מחאה שטפתי ידיים באצטון (כן, ממש שפכתי לכף ידי חצי בקבוק ו"סיבנתי" ידיים עם אצטון). לפחות על הידיים הוא היה מאד אפקטיבי.
 (אני הבטחתי עוד יותר קיטש).
חוצמזה מכת הניקיונות נמשכת. הבית בית. אתמול ביקרו פה בערב המתושלח והמורישה. היה נחמד בהתחלה ומדכא בהמשך (מתו' הצליחה לסחוף אותנו במקום שאנחנו נסחוף אותה). אה וגם פתחנו את הבייליס שחיכה לזה כבר מספר חודשים.
בפינתנו החדשה והמתגבשת, נזכרתי בעוד מדברי השיפו' שלי שבישר לי בשבוע שעבר שמי שלא יודע שגרים פה רעבה וכשכוש, מיד חושב כשהוא עולה במדרגות ורואה את דלתנו שזה בית גרוזיני (מסתבר שלגיברת יש שם נפוץ בעדות גרוזיה, סליחה גאורגיה החופשית והיא כרגע הראשונה בשמות שעל הדלת (כרגע כי השילוט שלנו הוא עם אותיות מגנט והסדר משתנה מידי פעם)). כשהוא אמר את זה זה היה מצחיק. כל ההסברים מסביב הורגים את הבדיחה שממילא היא סוג של פרטית. טוב טוב, אני אשתוק.
אין על לעבוד מהבית. אין. שמתם לך שהחיוך המצברוחי שלי לא השתנה כבר יותר משבוע?
| |
|