לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

חיים של בחור אחד


בחור אחד, עם חיים מתוסבכים אבל לא יותר מכל אדם אחד אחר ברחוב.

Avatarכינוי:  ילד גזר

בן: 42

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2008

הגזר החדש


הגזר החדש הולך להירשם לחדר כושר מחר, בשנית.

הכרס הקטנה שהחלה לצוץ, והעובדה שהוא בסך הכל רוצה להיות מגה-חתיך ולהסתובב בים תוך כדי סיבוב ראשי העוברים ושווים, והשותף שלו שנרשם גם הוא לחדר כושר, הביאה אותו להחלטה שמחר בצהריים הוא יילך להירשם לחד"כ, שוב, בתקווה שהפעם זה יחזיק יותר מחודש. לא חראם על 195 ש"ח לחודש?!

 

Wish me luck, my belly has to go!

נכתב על ידי ילד גזר , 17/4/2008 04:41  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של sally ב-3/5/2008 16:21
 



סטופ!


שמישהו יעצור את העולם הזה, אני רוצה לרדת.

אני רוצה לקחת חופשה מהכל, ולעשות רק דברים שכיף לי לעשות, שזה כולל בטלה, סיבובים ברחבי תל אביב, שופינג, חבר, סקס, ים, שמש, והרבה הרבה כסף מזומן ונזיל.

אבל אי אפשר. כי אין כסף מזומן ונזיל, יש עבודה שאני מחוייב להישאר בה, אלא אם בעזרת השם יפטרו אותי מחר, יש לימודים שנשבר לי לחלוטין מהם, יש לי חיים שהם חסרי ריגושים עד שעמום טוטאלי.

בא לי לצרוח.

 

מישהו מכיר קרן תמיכה כלשהי שנותנת לאנשים שנת שבתון מהחיים?

 

 

לגבי תגובות שלא נענו - אני מצטער. זה לא יקרה שוב. תחזרו להגיב? :-)

נכתב על ידי ילד גזר , 9/4/2008 22:37  
17 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של בנאלית ב-17/4/2008 13:13
 



עדכונות + שובו של...


אז קודם כל, כדי להרגיע את הפולניה הסטרייט? מגיע לכם עדכון.

עזבתי אתכם בהתמוטטות עצבים חלקית שלי לגבי שיחה חשובה עם עיניים.

אז נסעתי לתל אביב, משכן העיניים שלי, כהרגלי בקודש בחמשת החודשים האחרונים. הגעתי הביתה קצת לפניו וניסיתי לחשוב איפה אנחנו מכניסים את זה עכשיו ואיך לא עושים את זה דרמטי מדי, או יותר דרמטי ממה שזה אמור להיות.

חיכיתי חיכיתי, דחיתי דחיתי, עד הרגע שבו היינו מוכנים ליציאה לאכול ולבילוי הקבוע שלנו. זה היה עכשיו או לעולם לא (או בשבוע הבא, או משהו כזה). סביר להניח שהיו מאשפזים אותי בכפיה אם הייתי דוחה את זה עוד, אז קראתי לו לבוא לשכב לידי ושאלתי אם הוא אוהב אותי.

התשובה הייתה כן. כמו שהתשובה תמיד הייתה.

התחלתי להסביר לו שאני לפעמים נורא מפחד ואני לא יודע מה לחשוב, אם הוא אוהב אותי או לא, אם אני סתם באשליות, ומה לעזאזל קורה איתנו. השתמשתי במטאפורה שנתנה לי זו שקוראת, שציטטה את בת זוגה - "אם את נוסעת על 90 ואני נוסעת על 50, שתינו נגיע בסוף לאנשהו. אבל אם את נוסעת על 90 ומושכת אותי איתך אני אעוף מהכביש". אז כן, אני נוסע על 90 והוא נוסע על 50, אבל אנחנו נוסעים באותו כיוון. הוא עוד לא יודע מה הוא רוצה מעצמו והוא קצת נלחץ. לגיטימי. צעד אחד אחורה.

כדי להיות בטוח, שאלתי אותו מה יקרה אם אני אקום ואלך עכשיו. אז הוא פשוט ענה לי ’אתה לא הולך’. הוא רוצה אותי בתור בן זוג, לא בתור ידיד, וזה מה שקורה כרגע.

הוא מפחד לפגוע בי, והוא לא רוצה להשלות אותי, אבל זה המצב.

נכון שהמצב הוא לא אידיאלי, אבל אני בסדר איתו, כל עוד אני מודע אליו. אני יכול לעשות כמיטב יכולתי לגרום לו להתאהב בי ואני יכול לתת לזה זמן. אני לפחות יודע שפתחנו ערוץ שיחה בעניין וזה הכי טוב שיש. החלטתי לקחת צעד אחד אחורה ולהיות פחות מלחיץ, כי להלחיץ זה לא יעזור בסופו של דבר. אין לי מה לדון בנושא ’מה יקרה בעוד חצי שנה כשארצה לחזור למרכז’, כי זה עוד חצי שנה. אני יודע שעוד 15 שנה אני רואה את עצמי עם בנזוג, אבל זה מה שאני רואה היום. אולי בעוד שנה אני אחשוב אחרת. אולי בעוד חודש אחשוב אחרת. היום, עוד 15 שנה, אני רואה את עצמי איתו, ושוב, זה יכול להשתנות.

 

ועכשיו הפיקנטריה של יום חמישי בערב, מבית ההורים -

דיברתי עם חברה "מהבית" שלא ראיתי הרבה זמן וקבענו להיפגש בערב. "אחלה, אז נאסוף את רועי מתל אביב ונשב ארבעתנו לשתות בירה. אתם תשתו בירה, כמובן, אני אשתה משהו אחר (היא שונאת בירה - י"ג)".

הולד איט, סטופ כדור הארץ, מה מה מה? רועי? ארבעתנו? הוא בא עם החבר? אני אשב איתו ועם החבר, ונאלץ לדבר כולנו כי נהיה ארבעה?!

אז כן, עשינו את זה, ואני שמח. שמח לראות אותו ככה, החבר שלו חמוד ממש, נראה טוב, נחמד וכו’. נראה שטוב להם ביחד, שזה בריא. אני לא יכול שלא לחשוב של"נזק" שעשיתי יש תועלת בסוף, שהניעור הזה הועיל, ושיום אחד הוא יבין את זה.

המפגש הזה לא היה מוזר, ובתכל’ס, מלבד הזהירות שלי במילים הרגשתי כאילו מעולם לא הפסקנו לדבר.

אולי נחזור לדבר לאט לאט ואולי לא, אבל מילא. החיים שלי בהחלט שלמים ומלאים, וכל תוספת היא מבורכת, אבל לא הכרחית.

יש לי  בן זוג מקסים (עד להודעה חדשה ;-)), שותף נפלא, וחברים נפלאים שאני אוהב. כולל את זה שנוטה להעלב ממני למרות שהוא יודע שאני אוהב אותו כל כך שאני לעולם, אבל לעולם לא אעשה שום דבר במטרה לפגוע בו, ושהוא בין האנשים החשובים לי ביותר בעולם. כן, זה אתה, אתה קורא, אתה יודע, ורציתי להגיד שאני מצטער אם עברתי את הגבול.

 

אז בנימה קיטשית, נמרחת ומזעזעת זו, אני אשלח אתכם לדרככם, מחר יש לנו ארוחת ערב של החבר’ה מהבית, בהרכב נאה כמו פעם, אצל ההורים שלי שנוסעים לחופשה. אחרי זה אני כנראה אאלץ לנסוע לירושלים להצטייד בכמה דברים ולנשום אויר הרים צלול כ.

סופשבוע נעים ומלא ברק,

גזר.

נכתב על ידי ילד גזר , 4/4/2008 02:05  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של סטרייט ? ב-4/4/2008 19:06
 



לדף הבא
דפים:  

12,320
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 20 פלוס , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לילד גזר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ילד גזר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)