לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

4Teenagers!


בלוג שנועד לעזור לנוער!

Avatarכינוי:  4Teenagers!

מין: נקבה

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2010    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

מניעת פצעונים+ מתכונים לעוגות דבש!


היי בנות, מה שלומכן? מקווה שהכל טוב (: אז הינה פוסט למניעת פצעונים.. הדבר שכל כך מתסכל אותנו לפעמיים.

 

 

1) אל תפוצצי! אם תפוצצי זה ייתפשט ובאותו מקום שפוצצת יישאר סימן ויופיעו עשרה פצעונים חדשים.

2) על מנת להעלים אותם השתמשי במייבש פצעונים.

3) אם זה לא עקרוני במיוחד, אל תשתמשי במייק אפ.

4) אם בכל זאת המייק אפ זה פריט חובה אצלך- תדאגי תמיד לשטוף את הפנים כשאת חוזרת הבייתה.

במקרה שאת לא שוטפת את הפנים מהמייק אפ, זה סותם את הנקבוביות ויוצר פצעונים.

5) השתדלי לשים פחות פודרה, סומק וכו', אם בכלל.

6) השתדלי לא לגעת בפנים. זה אזור רגיש וידיים מלוכלכות לא תורמות לאסטתיקה (וזה קשור לפצעונים).

7) תדאגי תמיד לשטוף את הפנים בסבון או מי פנים, רצוי מאוד פעמיים ביום- לא פחות ולא מומלץ גם יותר.

8) השתמשי בקרמים עפ"י ייעוץ רפואי. לא כל מה שמתאים לחברה בהכרח יתאים לך.

9) אל תתעסקי יותר מדיי בעור הפנים. יותר מדיי קרמים, משחות וכו' זה לא בריא. שלא תסתמי את הנקבוביות.

10) המנעי מאכילת מטוגנים, אוכל מלא שמן ושוקולד. רצוי מאוד.

 

אם יש שאלות כלשהן או עצות משלכן, תרגישו חופשי (:

 

 


 

החלטתי להביא לכן כמה מתכונים טעימים של עוגות דבש! בתאבון!!

 

עוגת דבש עם סירופ

 

 

המרכיבים:

3/4 כוס + 1 כף (200 מ"ל) שמן

2/3 כוס (160 מ"ל) מים

3/4 כוס (270 גרם) דבש

1/2 כוס (100 גרם) סוכר

1/2 1 כפיות (8 גרם) סודה לשתייה

1 ביצה (50 גרם)

1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח

1/2 כפית קינמון טחון

1/2 כפית אבקת קפה נמס

1/2 כפית ציפורן טחון

3 חלבונים (90 גרם)

2 כפות (20 גרם) סוכר

לסירופ:

1/2 4 כפות (45 גרם) סוכר

1/4 כוס (60 מ"ל) מים

 

כלים: תבנית אינגליש קייק באורך 35 ס"מ

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים את התבנית. שמים את השמן, המים, הדבש הסוכר, הסודה לשתייה והביצה בקערת המערבל ומערבלים 2 דקות. מוסיפים את הקמח, הקינמון, הקפה והציפורן ומערבלים 2 דקות.
  2. נוספות.
  3. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף. יציב. מוסיפים את הקצף לעיסת העוגה ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול. יוצקים לתבנית ואופים כ-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  4. הסירופ: בזמן שהעוגה נאפית, שמים את הסוכר והמים בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים, עד שהסוכר נמס לגמרי. מצננים. יוצקים את הסירופ הצונן על העוגה מיד בצאתה מהתנור ומצננים.

 

עוגיות מגולגלות במלית משמשים ודבש

 

המרכיבים (40 עוגיות):

לבצק:

250 גרם חמאה, בטמפרטורת חדר

250 גרם גבינת שמנת

2 כוסות (250 גרם) קמח

1/4 כפית מלח

למלית:

4 כפות דבש

1/4 כוס ריבת משמשים

1 כוס (75 גרם) משמשים מיובשים חתוכים לחתיכות קטנות

1 כוס (100 גרם) צימוקים בהירים

2/3 כוס (140 גרם) סוכר

1/4 כפית קינמון טחון

1/2 כוס (50 גרם) אגוזי מלך קלויים וקצוצים

1/4 כוס (50 מ"ל) חלב

 

אופן ההכנה:

  1. הבצק: שמים את החמאה וגבינת השמנת בקערת המערבל ומקציפים עד שנוצר קרם אחיד. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים בכף עץ, עד שנוצר בצק. אוספים לכדור, משטחים קצת, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה.
  2. המלית: שמים בסיר את הדבש, ריבת המשמשים, המשמשים והצימוקים. מביאים לרתיחה, מסירים מהכיריים ומניחים בצד.
  3. מרפדים משטח עבודה ב-4 ניירות אפייה. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן באורך של כ-17 ס"מ וברוחב של כ-12 ס"מ על ניירות האפייה. מאחסנים במקרר 10 דקות.
  4. הציפוי: שומרים כ-2 כפות מהסוכר בצד, לציפוי, ומערבבים את השארית עם הקינמון. מפזרים על כל מלבן בצק מעט מתערובת הסוכר והקינמון. מורחים שכבה דקה מהמלית ומפזרים מעט מהאגוזים הקצוצים. מגלגלים את מלבני הבצק לגלילות ארוכות. מברישים את גלילי הבצק בחלב ומפזרים קצת מהסוכר ששמרנו. מרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה. מעבירים את גלילי הבצק לתבניות. מסמנים לאורך גלילי הבצק פרוסות במרווחים של כסנטימטר וחצי ובעומק 1 ס"מ
  5. (כלומר, לא משלימים את חיתוך הפרוסה). מאחסנים במקרר לחצי שעה-שעה. 5. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות).
  6. אופים את העוגיות 45-50 דקות, עד הזהבה. מצננים 15 דקות לפחות, מעבירים לקרש חיתוך ומפרידים בין העוגיות בסכין חדה בסימני החיתוך.
נכתב על ידי 4Teenagers! , 26/5/2009 15:35   בקטגוריות 4Teenagers, חצ'קונים, פצעי בגרות, בנות, אוכל, עוגות  
42 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



70,161
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מגיל 14 עד 18 , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל4Teenagers! אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על 4Teenagers! ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)