היי לכולם
אחרי שנעלמתי לכם קצת , החלטתי סופסוף להזיז ת'תחת שלי
ולעשות לכם פוסט ..
אממ, ךא מזמן חשבתי לעשות פוסט שכולו דיאטטי .
ואז גם ביקשו ממני מתכוונים דיאטטים .
אז הבאתי
מה יש לנו היום ?
-עוגת תפוחים דלת קלוריות
-מאפינס סופגניה דיאטטית
-דג סולומון בגריל בציפוי בעשבי טיבול דיאטטי
ולמנווים -
ספר מתכונים דיאטטים שיש בו מעל 130 מתכוונים !
ועוד משהו אחרון , מצאתי אתרים של מתכונים לדיאטות למי שצריכה (:
http://www.shomreymishkal.co.il/pages/Recipes.aspx
http://www.diets.co.il
http://www.close2u.co.il
ואני ממליצה לכולם בחווום על כוולם (:
עוגת תפוחים דלת קלווריות .
מצרכים :
לתפוחים:
10 מ"ל דיאטיפ
רבע כוס מים
כף מיץ לימון
7 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לפלחים
מקל וניל (רק המקל) קצוץ
לעוגה:
250 מ"ל חלב
3 כפות קמח תפו"א או קורנפלור
3 ביצים
1/2 כוס אבקת סוכרה דיאט
שלושת רבעי ק"ג גבינה 1/2% שומן
1 מקל וניל הגרגירים (לא חובה אבל כדאי מאוד)
אופן ההכנה:
לתפוחים: מבשלים יחד את כל החומרים עד שרוב הנוזלים מתאדים והתפוחים רכים ושחומים.
מצננים. לעוגה: מערבבים היטב את כל החומרים. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את
התפוחים בשכבה אחת צפופה ואחידה.
יוצקים את בלילה הגבינה על התפוחים. אופים בבן מארי
(דהיינו מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית נוספת ובה מים רותחים)
בחום גבוה (220 מעלות) עד להזהבה קלה (כ-1/4 שעה).
ואחר כך חום נמוך (160 מעלות) עד שהעוגה מתייצבת (כשעה עד שעה ורבע), מצננים,
משחררים מהתבנית, הופכים, מקלפים את נייר האפייה .
אחרי האפייה הופכים את העוגה ואז שכבת התפוחים היפהפייה מבצבצת מלמעלה.
ניתן להכין באותו אופן גם עם אגסים או חבושים
מאפינס סופגנייה.
מיצרכים :
חצי כוס רסק תפוחים (או 2 כפות שמן והיתר מיץ תפוזים)
1 גביע גבינה 1/2% שומן
2 ביצים טרופות היטב
1/2 כוס סוכר
תמצית וניל לטעם
4 כפות קורנפלור מלאות
3 כפות גדושות של קמח
1 שקית אבקת אפיה
12 כפיות ריבה למלית
אופן ההכנה :
לערבב בכף עד להתמזגות החומרים - הבלילה דלילה - לא להוסיף קמח
לצקת לתבניות מאפינס משומנות קלות - 3/4 גובה המאפינס להניח כפית ריבה באמצע המאפינס
לנער קלות את התבנית.
לחמם מראש את התנור לחום 180 מעלות ולאפות כ- 30 דקות עד שמשחים
לצנן היטב את המאפינס לפני ששולפים את מהתבניות.
לשחרר בעדינות מסביב למאפינס עם סכין כי הם דבוקים לתבנית.
ורק אז לשלוף מלמטה.
ניתן להקפיא , ולחמם לפני הגשה .
ובתאבון (:
דג סולומון בגריל בציפוי בעשבי טיבול
מצרכים :
400 גרם פילטים (ללא עור)
סלומון טרי או מופשר
1/3 כוס אורגנו טרי קצוץ גס
1/3 כוס כוסברה טריה קצוצה גס
1/3 כוס בצל ירוק פרוס
1 שן שום
1 כף מיץ לימון
2 כפיות שמן זית
1/4 כפית מלח
1/8 כפית פלפל
אופן ההכנה:
1.שוטפים ומייבשים היטב את הדג בעזרת מגבות נייר.
2.לקערת מעבד מזון מכניסים את שאר החומרים וקוצצים דק מאוד
(אפשר גם לקצוץ דק מאוד בסכין את עשבי התיבול ואז לערבב לתוכם את המיץ, השמן והתבלינים).
3.מורחים את תערובת עשבי התיבול על הדג משני צדיו.
4.מניחים את הדג על תבנית חסינת חום או על תבנית התנור שכוסתה בנייר אפיה, וצולים בגריל כ- 6 עד 8 דקות,
או עד שבשר הדג מתחיל להיפרד מעט, כשנועצים מזלג.
5.הופכים צד לצליה קצרה מאוד.
הפעם - מנווים ..
הרווחתם בגדוול !
חוברת שלמה של מתכונים דיאטטים,
מעל 130 מתכונים !
במידה והקישור לא עובד -
http://www.upfree.net/index.php?page=view&id=12065777
פרסים מהמבצע הקודם -
אמרתי שהפרסים יהיו יותר שווים אאז הנה הם :
ושלושת הזווכים :
-מתכונים וביקורות (ע"ר)
-How deep is your mind
-express yourself :)
2 מבצעים -
ראשון :
1.2.3.4.
1. - 588280 | 2.- 494930 | 3. - 583406 | 4. -603771
שני :
1.2. 3. 4.
1. - 588280 | 2.- 494930 | 3. - 583406 | 4. - 465290
המבצעים נגמרו !
קיבלנו ממאפינס עזרה ועיצובים חתימה .
תראו :
חח נכון שהיא מקסימה ?
עריייכה :
תכירו , בלוג חדש .
קוראים לו CASTRO - NEWSPAPER .
הוא סניף לבלוגו הראשי - CASTRO H&D .
שממש ממש ממש במקרה אני חלק מהצוות בו ><
וממש ממש ממש במקרה גם המנהלת הראשיית בסניף הראשי .
חח אז כן אנחנו מחפשות שותפה חדשה .
אני והבנות (דליה ומאיה) משתדלות לעשות הרבה ובטח לרצות אותכם .
ורק שתדעוו, שמשתלם להיכנס לצוות , כי הבנות מקסיייימות אהמאהמ חח סתם סתם P:
אזז, זהוו . שווה להצייץ ולהגייב .
חג שמח לכווולם