שלום לכולם 
אזז ככה , אחרי שהכנו הרבה הרבה שוקולד ..
נחזור קצת לשגרה ונכין כמה סלטים 
ולבסוף גם טיפה עוגיות 

"סלט טונה מיוחד"
מיוחד, לא מיוחד .. מזה משנה?
תיהיו בטוחים שהוא טעים !
המצרכים :
2 קופסאות שימורים של טונה
4ביצים קשות
2 מלפפונים חמוצים
1 1/2 כפות מיונז
1/2 כפית חרדל (לא חובה)
1 קופסת תירס (לא חובה)
1 בצל קטן קצוץ (אפשר גם ירוק)
אופן ההכנה :
1. מסננים את קופסאות השימורים של הטונה והתירס.
2. בינתיים מרסקים את הביצים ושמים בקערה. לאחר מכן שמים את הטונה בקערה ומערבבים.
3. חותכים את המלפפונים קצוץ ושמים בקערה, מוסיפים את הבצל הקצוץ, המיונז והחרדל,
שמים בקערה ומערבבים הכל. מוסיפים מלח ולימון לפי הטעם

סלט חסה
המצרכים:
חסה
2 תפוחים
3 בצלים ירוקים
חומרים לרוטב:
1/4 כוס שמן
1/4 כוס חומץ
כפית מלח
כפית סוכר
אופן ההכנה:
לוקחים חסה ומפרידים את העלים, שוטפים במים קרים ומייבשים.
קולפים את תפוחי העץ והבצלים, פורסים לפרוסות דקות.
את הבצל והחסה מקצצים לרצועות דקות.
מערבבים את כל החומרים.
בצנצנת קטנה שמים את חומרי הרוטב ומערבבים היטב.
שופכים מעל הסלט מספר דקות לפני האוכל.
מומלץ להוסיף גם קרוטונים.

סלט עוף מוקפץ בנוסח תאילנדי
חומרים (ל 5 סועדים): -
500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות.
- 4 פלפלים מסוגים שונים.
- 2 גזרים .
- 1 כרוב קטן.
- 4 גבעולי סלרי.
- 2 קישואים.
- 1 כף שום כתוש.
- בין 3-4 כפות סויה.
- 2 כפות סוכר חום.
- קורט מלח
- 3 כפות צ'ילי מתוק.
- חופן שבבי בוטנים קלויים.
אופן הכנה:
1. קוצצים את כל הירקות לרצועות דקות.
2. מחממים ווק במשך מס' דקות ומוסיפים 4 כפות שמן קנולה.
3. מכניסים את קוביות העוף, צולים במשך מס' דקות ומוסיפים את השום. כאשר העוף הושחם קלות מוציאים מווק.
4. מחממים שוב הווק מוסיפים מעט שמן, את הירקות ומערבבים עד שיתרככו בחצי.
5. מחזירים את נתחי העוף הצלויים אל הווק ומתבלים בסויה, צ'ילי מתוק, סוכר חום ולבסוף חופן בוטנים קלויים.
6. מגישים לקערת הגשה יפה ומעטרים בשבבי בוטנים קלויים.

אבל אולי בכל זאת נקנח עם משהו טעים ( : הייתי אומרת אפילו מאווד טעים D :

עוגיות "אוריאו"
חומרים (כ-26 עוגיות סנדביץ'):
2/3 כוס אבקת קקאו
3/4 כוס קמח
קורט מלח
60 גרם חמאה, רכה
1 כוס סוכר
1 ביצה, בטמפרטורת החדר
1/2 כפית וניל טהור
לקרם:
50 גרם חמאה, רכה
50 גרם מרגרינה, רכה
1/2 1 כוסות אבקת סוכר, מנופה
1 כפית תמצית וניל טהור
כלים:
2 תבניות אפייה שטוחות, מרופדות בנייר אפייה
הכנה:
1. מנפים ביחד לקערה את הקקאו, הקמח והמלח.
2. בקערת מיקסר (עם הקרס השטוח) מקציפים את החמאה 5 דקות במהירות בינונית, לתערובת רכה וקלילה (לא תפוחה). מוסיפים את הסוכר, ומקציפים לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצה, ומערבלים היטב לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הווניל ובמהירות נמוכה מוסיפים לבסוף את תערובת הקמח ומערבלים מעט, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מרדדים את הבצק לעובי 4 מ"מ בין 2 ניירות אפייה או פרגמנט. שמים את הניירות על תבנית שטוחה ומניחים במקרר 3 שעות לייצוב.
4. מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות צלזיוס).
5. מסירים את הנייר העליון וקורצים בבצק עיגולים בעזרת חותכן עגול בקוטר 5 ס"מ (מרדדים שאריות בצק רק פעם אחת). מניחים על התבניות במרית מתכת עם מרווחים ביניהם.
6. אופים 6 דקות עד שהעוגיות יציבות, אך נראות כאילו עדיין אינן אפויות מספיק (העוגיות מתקשות בצינון). מצננים בתבנית על רשת 7 דקות, ואז מעבירים לרשת בעזרת מרית, לצינון מלא.
אופן הכנת הקרם:
7. בקערת מיקסר (עם הקרס השטוח) מקציפים את החמאה והמרגרינה עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את אבקת הסוכר לאט ובהדרגה,
ומקציפים לקרם קליל. מוסיפים את הווניל.
אופן ההרכבה:
8. הופכים מחצית מהעוגיות על משטח עבודה. בעזרת שקית זילוף עם פייה בקוטר 3/4 ס"מ, מזלפים כמות של 1/3 כפית קרם מעל למרכז כל עוגייה. מהדקים עוד עוגייה לקרם ולוחצים במרכז בעדינות כדי לעצב סנדביץ' עם שוליים אחידים (אפשר גם למרוח את הקרם בעזרת סכין מריחה). מאחסנים בקופסה אטומה יומיים בטמפרטורת החדר, או שומרים בהקפאה.

מתכון רק למנווים .
הסיסמא נשלחה אליכם לאימייל

במידה והקישור לא עובד -
http://www.upfree.net/9657236

הפרסים מהמבצעים מהספיישל -
כולם קיבלו כפתורי לינקוק הזוכים קיבלו גם לינקוק .
המבצע סוכריות -

הזוכה :אם אלה החיים- תחיה
מהמבצע גלידות-



הזוכה:אצ'רלי צ'פילונת
מהמבצע עוגות -

הזוכה:pixel town

עוד מבצע קטן -
כמו פעם שעברה ..
כולם מקבלים כפתורי לינקוק ואחד זוכה גם בלינקוק . כמו למעלה .
1.
2.
3.
4.
5.
6. 
1- (494930)
2- (465290)
3- (588280)
4- (582948)
5- (588280)
6- (595984)
רק עוד אחד !

