מִרְצֶדֶת

תגובות לקטע: מרק דלעת  הוספת תגובה חדשה


אולריך (האתר שלי) , 15:04 22/11/2004:
אבא של גרושתי הוסיף לזה כרישה, והוציא מסירו את המרק הכתום הכי טוב שטעמתי.
ועכשיו לשאלה: האם מותר להוסיף גם למרק כזה שקדי מרק?

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה

צופר ערפל , 15:07 22/11/2004:

כופר, כרישה זה ירוק!
(אם מותר להוסיף מרק עוף לבסיס, אז בטח שמותר גם שקדי מרק. אבל זה פוגם בתחושה החלקה על הלשון אחרי שמוסיפים את החלב, נורא חבל.)

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

אולריך , 15:09 22/11/2004:
תתפלאי, לא מרגישים הבדל בצבע, אבל המון בטעם.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

צופר ערפל , 15:24 22/11/2004:

נרשם :-)
(וגם- כרישה זה נורא טעים באופן כללי. זה הפייבוריט של הבנדוד, אני כאמור מצדדת בעוגת התפוחים.)

(היידוע, נו, כי הוא לא מיותר.)

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

אולריך , 15:34 22/11/2004:
"(היידוע, נו, כי הוא לא מיותר.)"
???
יש לך שפה מיוחדת, לא הכל אני מבין.

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

צופר ערפל , 15:37 22/11/2004:

כי זו לא סתם עוגת תפוחים, זו עוגת התפוחים (של אמא, כך בפי המשפחה, אבל זו אדפטציה של המתכון של סבתא, שקיבלה אותו מחברה שלה, צ’יקיטה. את אותו מתכון בדיוק, אחרי האדפטציה, מצאנו לפני חודש בעיתון. אבל למה נקדים את המאוחר, עכשיו לקראת סוף השבוע אאלץ לעשות העתק-הדבק מכאן.)

הוסף תגובה לתגובה  קישור ישיר לתגובה  ^

הוספת תגובה חדשה:

סוג תגובה:

 שם:
 email:
 
(או מספר הבלוג)   האתר שלי:
  מצב רוח: ריק                           בחר: ריק קול סבבי אה? סטנדרטי אוף עצוב עצבני
קוד אבטחה:
במשלוח התגובה אני מאשר/ת כי ידוע לי שהאחריות לתוכן התגובה היא עליי ולא על האתר ישרא-בלוג ומנהליו.  
שלח