לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


אמא, רעיה, ואישה עובדת, נמצאת איפשהו באמצע החיים , ומנסה לשחזר את העונג ההוא של כתיבת יומן.

כינוי: 

בת: 64





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


9/2005

"השמש תשקע בדיוק ב-18:48"


אמרה המגישה של השעתיים הכי קסומות ברדיו של אחה"צ, (גלגל"ץ- נעים באוזן, כל ערב משש עד שמונה). ואני חשבתי לעצמי שזו שורת פתיחה ממש מוצלחת לפוסט.

השמש תשקע בדיוק בשש ארבעים ושמונה. מיד נכנסתי למצב רוח רומנטי, הגברתי את הרדיו והתכוננתי לשעה של קסם בדרך מהעבודה הביתה, עם הצבעים המופלאים של השמש היורדת לים, והשירים השקטים של הרדיו .

ובדיוק אז חבצלת החזירה לי צלצול, סגרתי את הרדיו וקשקשנו בנעימים על הא ועל דא, קצת ישראבלוג, קצת על החיים  ובעיקר על דיאטות, עד שנופנפתי באכזריות בתירוץ המוזר שיש לה עוד המון עבודה.

ניחמתי את עצמי שעדיין יש לי את שירי האהבה ברדיו, והשקיעה עוד לפני, אבל אז גיליתי שהגעתי הביתה, וגם את השקיעה פספסתי.

עליתי הביתה, אכלתי צ'יפס עם קטשופ, כי זה ידוע שאחרי שמדברים על דיאטה פטורים מלעשות אותה לפחות באותו יום, ורצתי לאסיפת הורים. (הערה לחתולה- לא, אני לא בוועד הורים, מי גדולה?)

 עכשיו חזרתי, א' כבר נרדם, ואני ? אני נשארתי עם רעיון עמום לרומנטיקה שכבר לא תמומש היום.

 מזל שגם מחר יש שקיעה, ונעים באוזן בגלגל"ץ, ועד שבוע הבא אין עוד אסיפות הורים.

 

ורק עוד דבר אחר לסיום, חם לי, מישהו אמר משהו על סתיו?

 

נכתב על ידי , 14/9/2005 22:56  
53 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



111,080
הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לגם אמא אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על גם אמא ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)