לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

המחסן שלי .


הכל, אבל הכל, במקום אחד P;

Avatarכינוי:  גל, בעלת המחסן .

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2008

חלק 4 - ספיישל מתכונים (מתכונים שלכם+כפתורים+משחקים) D:


הגענו סופסוף לחלק האחרון - מתכונים שלכם, כפתורים ומשחקים D:

שלום לכולכם, אני שמחה שאתם נהנים בספיישל,

הרבה הגיבו פה שהם הכינו חלק מהמתכונים ויצא להם ממש טעים ^^

בקשר לשותפה, החלטתי בסוף לא להוסיף שותפה.

אני מעדיפה ש-ה-כ-ל בבלוג יהיה מקורי ו-ר-ק שלי.

עוד משהו, אני מצטערת אם הפרסים יהיו מעפנים פשוט..

כרגע אני מעצבת רק בפיינטשופ כי כמו שהבנתם [או לא] הפוטושופ שלי נדפק ><

בגלל זה הוספתי לכל פרס גם לינקוק בגודל מסויים, תהנו

עריכה - 30/7 - 11:42

אתם לוקחים דברים מהבלוג בלי לשים קרדיט.

כבר מצאתי שתי ילדות שלקחו ממני אייקון בלי לשים קרדיט.

מאחת ביקשתי והיא שמה קרדיט.

מהשנייה ביקשתי והיא יצאה עלי בתגובות שהיא הכינה אותו.

עובדה שהאייקון שלי, הוא מופיע בפוסט הזה (האייקון הראשון מצד ימין).

בבקשה תגיבו לה ותבקשו ממנה להוריד את האייקון,

אני לא רוצה לפנות לישרא ולהתחיל להתעסק עם זה כל היום בגללה.

המתכונים שלכם

חביתיות גבינה - ליאל

מצרכים

2 ביצים.

3 כפות כבינה לבנה.

2 כפות קמח.

2 כפיות סוכר.

 

אופן ההכנה

לערבב הכל ביחד וליצוק את התערובת למחבת עם טיפה שמן לעיגולים קטנים [כמו של פנקייק],

להפוך כשזה טיפה משחים למטה, ולהוציא וזה מוכן.

 * בלוג 459805 *

כרוב חמוץ מלוח לסלט - גגווווגל . D =

מצרכים

שמן - חצי כוס .

מלח - שני קמצוצים

לימון - חצי לימון .

חרדל - כף וחצי .

 

אופן ההכנה

מערבבים את כולם ,

זה דיי מלוח ( אזהרה ) .

וזה יוצא סמיך דליל - באמצע .

 * בלוג 459805 *

 סלט מעורבב - גגווווגל . D =

מצרכים

חסה

מלפפונים

עגבניות

גבינה מלוחה

תירס

אלף האיים

 

אופן ההכנה

חותחים , מערבבים , אוכלים .

ויוצא כמו סלט של מקדונאלס .

 * בלוג 459805 *

סלט מעולה - צוות Teen style :)

מצרכים

3 מלפפונים

3 עגבניות

5 זיתים גבינה בולגרית

 

אופן ההכנה

חותכים הכל קצוץ קצוץ ואת הזיתים חותכים לחצי ושמים הכל בקערה,

מגרדים מעל גבינה בולגרית ושמים שמן זית, מלח והמון לימון.

 * בלוג 459805 *

פיצה אישית ב10 ד’ - צוות פרידום.

מצרכים

פיתה [כל פיתה היא 2 פיצות]

קטשופ

גבינה צהובה

תוספות שאתם אוהבים[תירס, זיתים,תונה,פטריות ועוד..]

 

אופן ההכנה

חותכים את הפיתה לחצי,

אבל לא כמו שחותכים חצי לסנדוויץ, אלא לרוחב הפיצה.

מפרידים את שני החצאים של הפיצה.

מורחים קטשופ על שני החצאים, שמים את הגבינה ומעל מפזרים את התוספות שתרצו.

מכנסים לתנור ומכוונים על גריל טורבו- 170 מעלות ל 10 ד’ בערך.

מוציאים ונהנים מהפיצות.

133 כפתורים של אוכל, פירות, ירקות, עוגות, עוגיות ובישול

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

הכל לשימוש חופשי + קרדיט + קישור!

משחקים

מותר עד 3 משחקים - אחד בכל סעיף.

מי שיפתור יותר, אפילו אם חלק ממה שהוא פתר כבר פתור, תגובתו תימחק.

 * בלוג 459805 *

מבצעים

פרס - חתימה + לינקוק 14B.

מבצע ראשון

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

פנויים - אין.

 

מבצע שני

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

פנויים - אין.

 

מבצע שלישי

 * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 *

פנויים - אין.

 * בלוג 459805 *

זהה את החפץ

פרס - חתימה + לינקוק 12B.

1.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 572161.

2.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 562154.

3.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 561287.

4.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור -514043.

5.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 572614.

6.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 299228.

 * בלוג 459805 *

של מי הסמל? - זהו את האתר

פרס - כפתור לינקוק + לינקוק 18B.

 1.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 531146.

2.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 571874.

3.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 561287.

4.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 391143.

5.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 574026.

6. * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 568612.

7.  * כל הזכויות שמורות לבלוג מס 459805 * פתור - 299228.

אלה שפירסמו את השלט

>הבלוג של המנהלים [:

>rOyAAAL wOrLd

>דריי ביקורות בעמ

>מנהלת Pingy בלוג למעצבים

>creem_summer

>stOOry of my life

>Help Store

>My Place

>- Cupcakes H&D -

>lollipop~ help & designe

>לינק - עזרה ועיצובים

>בלווג שקסע'י ביוותר:][:

>החוק על פי נונוש =]]

>זעטוטית קטנה. D:

>lucci H & D

>Through My Eyes

>פינצ' ביקורות. D:

>פינצ’ סיפורים D:

>בלוג טינקרבל

>העולם בשחור לבן

נכתב על ידי גל, בעלת המחסן . , 29/7/2008 10:59   בקטגוריות ספיישל מתכונים - שנה לבלוג, משחקים  
75 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גל, בעלת המחסן . ב-31/7/2008 17:59
 



חלק 3 - ספיישל מתכונים D:


והנה הגיע לו החלק השלישי של הספיישל D:

היום יהיה פוסט מתוק במיוחד, הרבה עוגות ועוגיות

אני מזכירה לכם -

פוסט הבא המתכונים שלכם יפורסמו,

אז שלחו מתכונים, שלא יהיה רק מתכון אחד בפוסט,

תודה לכל מי ששלח מתכון/מתכונים בנתיים.

עוגות שוקולד

בראוניז

מצרכים

200 גר' שוקולד מריר

200 גר' חמאה

1.5 כוס סוכר

1 כוס קמח תופח

5 ביצים

 

אופן ההכנה

להמיס במיקרו (במשך 2 דקות) את השוקולד, החמאה והסוכר,

לבדוק שלא חם מדי, ולערבב פנימה את הביצים אחת אחת.

אז להוסיף קמח ולערבב היטב לתערובת חלקה.

לאפות בתבנית מרובעת, 180 מעולות כ 30 דקות.

לצנן ולחתוך למרובעים.

 * בלוג 459805 *

עוגת שוקולד במיקרו

מצרכים

3 ביצים

1 חב' קטנה (2.5 כוסות) קמח תופח

1/2 כוס שוקולית

1/2 כוס קקאו

1 כוס סוכר

1 כוס חלב

3/4 כוס שמן

1 כפית קפה נמס

 

אופן ההכנה

לערבב לתערובת חלקה

למלא תבנית למיקרוגל עד 2/3

להפעיל ל 8.5 דקות.

לאכול באותו יום. למחרת כבר לא משהו.

 * בלוג 459805 *

עוגת שוקולית

מצרכים

כוס שוקולית

1 כוס סוכר

1 כוס קמח תופח

4 ביצים

1 כוס שמן

1/2 מיכל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה

לעוגה- לערבב הכל לתערובת חלקה, לאפות בחום בינוני כ 40 ד'.

לציפוי - 1/2 שמנת מתוקה + 100 גר' שוקולד מריר, לחמם במיקרו 2 ד' ולשפוך על העוגה החמה.

עוגות גבינה

עוגת גבינה קלאסית

מצרכים

6 ביצים מופרדות

180 גר' מחמאה

1.5 כוס סוכר

2 יח' סוכר וניל

מיץ מלימון שלם

750 גר' גבינה לבנה

4 כפות גדושות קמח תופח

 

אופן ההכנה

להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב.

לערבב את שאר החומרים ולאחד בתנועות עטיפה.

לצקת לתבנית 26 משומנת ולהניח בתבנית נוספת מלאה מים.

לאפות כ 50 ד' בחום בינוני.

 * בלוג 459805 *

עוגת גבינה אפויה

מצרכים

1 ק"ג גבינה לבנה 9%

2 שמנת חמוצה

4 ביצים

2 כוסות קמח תופח

1.5 כוס סוכר

2 סוכר וניל

גרידת לימון

 

אופן ההכנה

לערבב הכל היטב לתערובת חלקה.

לאפות בתבנית 26, 180 מעלות כ 45 ד' עד שהעוגה משחימה.

עוגות פירות

עוגת מרשמלו-תות-קצפת

מצרכים

שכבת המרשמלו

6 חלבונים

2 כפות אבקת סוכר

1 חב' פודינג וניל אינסטנט

שכבת הקצפת

2 שמנת מתוקה

2 כפות אבקת סוכר

1 שקית ג'לטין

שכבת התות

500 גר' תותים

1 חב' ג'לי תות

 

אופן ההכנה

מקציפים חלבונים וסוכר לקצף חזק, מוסיפים אבקת פודינג וניל ומקציפים 2 דקות נוספות,

אופים בתבנית 26 משומנת, 20 ד' ב 180 מעלות.

ממיסים ג'לטין בחצי כוס שמנת מתוקה, מקציפים את שאר השמנת עם הסוכר,

לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הג'לטין המומס.

מורחים את הקצפת על שכבת המרשמלו, ומניחים לשעתיים במקרר.

פורסים את התותים, מכינים את הג'לי לפי ההוראות, מערבבים ומצננים מעט,

יוצקים על העוגה ומניחים במקרר לשעה לפחות.

 * בלוג 459805 *

עוגת מוס תות

מצרכים

בסיס

1.5 כוס פירורי ביסקויט

1/2 כוס שקדים טחונים

100 גר' חמאה מומסת

3 כפות אבקת סוכר

מוס

1/2 כוס חלב

1 שקית ג'לטין

3 שמנת מתוקה (750 מ"ל)

250 גר' תותים

3/4 כוס אבקת סוכר

 

אופן ההכנה

מרפדים תבנית קפיצית בנייר אפיה - תחתית ודפנות.

מערבבים את חומרי הבסיס ודוחסים בתחתית התבנית.

ממיסים את הג'לטין ב 1/2 כוס חלב חמים.

מרסקים גס בכמה פולסים במעבד מזון תותים, 1/2 כוס סוכר וג'לטין.

מקציפים היטב שמנת מתוקה עם יתרת הסוכר, מקפלים פנימה בעדינות את התותים.

יוצקים על הבסיס ומניחים במקרר עד שמתייצב (לילה).

עוגיות

עוגיות שוקולד-צ'יפס רכות

(כעשרים עוגיות)

מצרכים

1.25 כוס קמח

1/2 כפית מלח

1/4 כפית סודה לשתיה

100 גר' חמאה, בטמפרטורת החדר

1/4 כוס סוכר לבן

1/4 כוס סוכר חום בהיר

1 ביצה, בטמפרטורת החדר

1 כפית תמצית וניל אמיתית

3 כפות שמנת חמוצה

1.5 כוס שוקולד צ'יפס

 

אופן ההכנה

לנפות יחד קמח, מלח וסודה לשתיה.

להקציף חמאה וסוכרים, כ 5 ד' במהירות בינונית, עד שהתערובת תפוחה ובהירה.

להוסיף ביצה ותמצית וניל,

להוריד מהירות ולהוסיף לסירוגין, ב 2-3 פעמים, תערובת קמח ושמנת חמוצה.

ברגע שהקמח נבלע, להפסיק את פעולת המערבל.

לערבב ידנית את שבבי השוקולד.

לכסות את הקערה ולהקפיא למשך 10 דקות.

להניח בעזרת כף וכפית תלוליות על נייר אפיה, עם רווח של כ 5 ס"מ, ולשטח מעט.

לאפות ב 180 מעלות 12-14 דקות, עד שהמרכז יציב והשוליים זהובים.

 * בלוג 459805 *

עוגיות גרנולה

מצרכים

200 גר' מחמאה

1 כוס סוכר חום

2 ביצים

2.5 כוסות גרנולה

1.5 כוס קמח מלא

1 שקית אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

 

אופן ההכנה

ממיסים יחד במיקרו מחמאה וסוכר וטורפים היטב,

טורפים פנימה את הביצים,

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב

מניחים במנז'טים כפית מהתערובת

אופים ב 180 מעלות, 12 דקות או עד להשחמה.

-

תגיבו, השקעתי בשבילכם

הזוכה מהמבצע הקודם

N&B

מבצע

פנויים - אין.

כל מי שמפרסם את השלט הבא בפוסט העדכני ביותר (בלי להוריד את הקישור)

מקבל לינקוק בכל הפוסטים של הספיישל.

בין מפרסמי השלט יוגרלו פרסים.

 * ספיישל ענקי בבלוג מס 459805 *

אלה שפירסמו את השלט

>הבלוג של המנהלים [:

>rOyAAAL wOrLd

>דריי ביקורות בעמ

>מנהלת Pingy בלוג למעצבים

>creem_summer

>stOOry of my life

>Help Store

>My Place

>- Cupcakes H&D -

>lollipop~ help & designe

>לינק - עזרה ועיצובים

>בלווג שקסע'י ביוותר:][:

>החוק על פי נונוש =]]

>זעטוטית קטנה. D:

>lucci H & D

>Through My Eyes

>פינצ' ביקורות. D:

>פינצ’ סיפורים D:

>בלוג טינקרבל

>העולם בשחור לבן

 * בלוג 459805 *

נכתב על ידי גל, בעלת המחסן . , 27/7/2008 18:06   בקטגוריות ספיישל מתכונים - שנה לבלוג, מבצע  
69 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גל, בעלת המחסן - ספיישל מתכונים D: ב-29/7/2008 11:02
 



לדף הבא
דפים:  

39,311

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לגל, בעלת המחסן . אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על גל, בעלת המחסן . ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)