(האתר שלי)
, 15:06 5/11/2005:
אני לא ניסיתי
אבל זה נקרא מ’זה טוב...
אני יודעת להעריך מתכונים עוד בזמן שאני רק קוראת
וזה נקרא לי משובח לאללה
מכיוון שאני גרה עם ’חולה שוקולד’. מניחה שלא יקח הרבה זמן עד שננסה את זה בפועל...
בינתיים, רק מהקריאה, זה נימוח בפה....
(האתר שלי)
, 20:25 5/11/2005:
היתה שבת מוארת ומרגשת שבת חתן היינו בבית הכנסת עם הזוג הצעיר והיה פשוט מרגש לראות את ניסים עולה לתורה באהבה שבוע נפלא לך משלגיה
(האתר שלי)
, 16:29 5/11/2005:
כגודל המתוק כן גודל המעוך?
מקווה שלו
ריפרפתי
הרי שוקולד הינו האויב הגדול שלי עכשיו
בעצם השני הגדול
הראשון זו אני
בעצם לא אני אלא הביקורת
העצמית
אבל עזוב יקר שלי
רק להגיד כדבר מעוכה למעוך:
חיבוקים ואהבה לשבוע קל יותר
(האתר שלי)
, 17:06 5/11/2005:
איש שוקולד יקר!!
בגללך - עוד שניה מזילה ריר על הממקלדת!!
עכשיו הייתי מנסה - אבל יש לי רק ביצים וסוכר.
אהה- גם שוקולד "שחר" - זה מספיק משובח?
(האתר שלי)
, 18:23 5/11/2005:
על המיקלדת? בגלל הריר שלך המיקלדת שלי הפסיקה לעבוד, באמת!
עד שבא הגאון בניהצעיר וסידר את העניין.
הוא הסתכל על הריר בעיניים קורצות ומאירות
שוקולד השחר יכול לספק סיפוקים רגעיים
ושוקולד משובח הוא שוקולד בלגי עם לפחות 50% מוצקי קקאו... ועוד הרבה חיבוקים
(האתר שלי)
, 20:54 5/11/2005:
שמור על המקלדת - שים כיסוי !!
קראתי עוד פעם את המתכון - והבלוטות עובדות שעות נוספות!
אין לי את ה- 50% מוצקי קאקאו
אבל יש לי את ה-50% - חיבוקים!
(האתר שלי)
, 06:14 6/11/2005:
טוב, אתה כבר יכול לבחון אותי בע"פ או בכתב.
יודעת את כל המרכיבים - אבל דוחה את ההכנה.
היום יום ראשון! - זה יום ההכרזה על דיאטה(ביננו זה עובר לי כבר ביום שלישי)
קבל חיבוק ענק ומתוק ממני אליך!
(האתר שלי)
, 10:11 6/11/2005:
אך יש כבר שינויים במתכון.
זאת כתוצאה מהערותיה המאירות של גמאמא ושאלתה בדבר התבניות.
עתה על כוס הקפה שלנו, לשנן וללמוד מחדש.
(האתר שלי)
, 19:21 6/11/2005:
עכשיו חורף, מותר!
את יודעת שקלורה זו יחידת חום?
אז מעדן שוקולד קר הוא חסר קלוריות בהגדרה.
ועוד חדשה ניפלאה, משקה שוקולד חם שנלגם אחרי מעדן השוקולד הקר, כל הקלוריות שלו נספגות בקור המעדן.
חומר לתהיה וחיוך
(האתר שלי)
, 18:19 8/11/2005:
איזה יופי שאני יחידת חום!!
כנראה שקר לי כי אני רק יחידה אחת של חום,
שבימים האחרונים כמעט שכבתה.
אך אני עדדיין דולק יקירתי.
כי את מעניקה חום ואהבה והתרגשות לעיניים יבשות.
תודה לך עם חיבוק ענק
(האתר שלי)
, 18:27 5/11/2005:
אבקש שירשם כי לא קיבלתי עדכון על פוסט חשוב ונחוץ זה והגעתי אליו במקרה דקות ספורות לפני שאני יוצאת לסרט , כך שאחזור לקרוא ולהתעמק בו אחר כך .
ולדמיין...
(האתר שלי)
, 18:41 5/11/2005:
יום עמוס לך.
תלאביב הלבנה ועתה סרט.
איזה יופי!
אם לא קיבלת עידכון, אולי עוד כמה לא נהנו מהמתוק הזה.
כבר מוציא הודעה למנויים.
(האתר שלי)
, 23:11 5/11/2005:
והנה חזרתי, והקריאה בשוקולד עזרה לי להרגע מדברים שנאמרו והציתו בי אש גדולה (ועל הסיבות כך עוד אהפוך בודאי שוב ושוב בראשי).
אבל ,
זה שוקולד קר!!!
ואני, אני בענייני שוקולד חם, חלקו יציב וחלקו נימוח, עסקינן...
נו שויין, לא נלך לרב.
נשאר בחלוקת העבודה שקבענו:
אתה מכין
אני אוכלת
(וגם רוחצת כלים... ).
(האתר שלי)
, 00:34 6/11/2005:
אני שמח שהכתיבה המתוקה הזו עזרה לך להירגע... וכי איך תירגעי אם לא משוקולד קר?
טוב, אני אצטרך גם לתת את המתכון הסודי של אבואלה לצ’וקולטה חמה. את בטח לא יודעת זאת, אך הספרדים מתמחים בצ’וקולטה...
בכל שכונה יש לפחות מוסד אחד שפתוח מ- 5 בבוקר ועד לשעות הצהריים שכל מה שהוא מוכר, הוא צ’וקולטה חמה וצ’ורוס. מקלונים פריכים במרקם מטרף. לטבול צ’ורוס בצ’וקולטה באמת מרגיע!
oomrashrash (האתר שלי)
, 18:47 5/11/2005:
אני מאלה שחייבים להיצמד למתכון בלי להשמיט גרם ובלי לסטות מיליליטר.
כנראה עדיין תוחמת גבולות ברורים, ורק אז אוכל לפורצם, או משהו מעין זה.
או שסתם פחדנית.
מחפשת דרך (האתר שלי)
, 23:36 5/11/2005:
מחמאה היא מרגרינה בטעם חמאה.
והיא אכן ראוייה למחמאה, כי היא תחליף מעולה.
למרות שמרבית הדיאטניות לא מוצאות שום פסול בחמאה.
אז להמיר "נבלה " בטרפה"?
ילדת השם (האתר שלי)
, 21:18 5/11/2005:
נשמע נהדר וטעים עד מאד.מעדן ממש,בתוספת הקלוריות,פוחדת אפילו לנסות כי אני יודעת שאתפתה ואטרוף.
שבוע טוב ומתוק לך שדות היקר.
(האתר שלי)
, 08:24 6/11/2005:
לפעולת הערבוב הכפולה יש שם בשפת השפים, אבל כמובן ששכחתי אותה, יש לדבר הזה שתי מטרות עקריות, אם מדובר בשתי מסות עם טמפרטורות שונות אחד חם ואחד קר, אזי המטרה היא להשוות טמפרטורות לפני הערבוב המלא. ואם מסה אחת מאוד מוצקה והשניה מאוד אוורירות אזי הערבוב הראשון נועד לפתוח את המסה המוצקה ע"מ שלא תשבור את האוורירית (במקרה שלנו קצף הביצים העדין כ"כ).
ועכשיו אחרי ההסבר המלומד שלי, אני צריכה להדפיס את הפוסט הזה, ולשמור אותו לשבוע הבא, יען כי אנני מחזיקה בבית דרך קבע כ"כ הרבה שוקולד וכ"כ הרבה חמאה.
רק לא הבנתי את עניין המכלים בהם מקפיאים את המעדן שוקולד, תבנית אינגליש קייק, לא טובה לצורך העניין? ואם כן, כמה תבניות כאלו צריך להכין.?
(האתר שלי)
, 09:35 6/11/2005:
בוקר טוב יקירתי ותודה הרבה
ועל מה התודה?
על כך שהארת את עיניי, בנושא הערבוב.
את הארגומנט של חם וקר ידעתי.
את זה של הטקסטורות השונות לא. ועל כך התודה.
הכל משום שהשכלתי השפית לוקה מאוד בחסר.
ועתה לאחר שהשכלתי והודיתי, הרי ברור שאני עושה עם המעדן הזה טעות בסדר הערבוב. בדקתי בזכרוני איך אני מכין מוס שוקולד ואומנם אני מוסיף קודם חלק מהקצף לעיסת השוקולד ורק אחר את העיסה הזו מחזיר לעיסת השוקולד לגמר הכנת הבלילה. כנראה שאני הכנתי עם טעות, אך בעדינות רבה ולכן הצליח לי. בכל אופן אני הולך לתקן את הטקסט.
(האתר שלי)
, 09:35 6/11/2005:
לגבי התבניות. הרעיון הוא שניסיתי להכין את המעדן בצורת גליל (כי כך ניתן אחר כך לפרוס ממנו פרוסות דקות) ולכן חיפשתי כלים גליליים. אני משתמש בכל מיני כלים ביתיים עגולים המזכירים צורת כוס. לאחר כשעה שעתיים אני מוציא מהפריזר ומחלץ את הגליל מתוך תבנית הכוס. ומחזיר את הגליל העטוף ניילון נצמד חזרה למקפיא.
מניסיוני, לאחר לילה במקפיא, קשה הרבה יותר לחלץ את המעדן מהכלי שלו.
יומני אלפוחרה
תגובות לקטע: מעדן שוקולד הוספת תגובה חדשה
נכנסתי בגלל השוקולד..
מממ..
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
מקווה שהיה טעים
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני לא ניסיתי
אבל זה נקרא מ’זה טוב...
אני יודעת להעריך מתכונים עוד בזמן שאני רק קוראת
וזה נקרא לי משובח לאללה
מכיוון שאני גרה עם ’חולה שוקולד’. מניחה שלא יקח הרבה זמן עד שננסה את זה בפועל...
בינתיים, רק מהקריאה, זה נימוח בפה....
והצטערתי לקרוא שאתה מעוך...
תתיישר בבקשה. טוב?
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
כן, זה משובח להפליא.
ועתיר עתיר קלוריות.
לכן אם תגיעו לביצוע, רק פרוסה דקה עם הקפה מיטיבה את היום ומאירה את הלב.
התיישרתי מעט, תודה
אלה הבקרים עם כבד לא מתפקד במיטבו ועתה גם הריאות שמושפעות ממנו בדרך לא דרך. אז לוקח כמה שעות להתיישר... בסוף אשאר ישר.
תודה על החיבוקים הרבים
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
וווואו נשמע טעים להפליא למרות שלא מאוהבי שוקולד אני ולך ידידי שולחת חיבוקי שבת מוארים ואוהבים
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
שמח שטעמת
שבתאור גםלך יקירה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
היתה שבת מוארת ומרגשת שבת חתן היינו בבית הכנסת עם הזוג הצעיר והיה פשוט מרגש לראות את ניסים עולה לתורה באהבה שבוע נפלא לך משלגיה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
איזה יופי!!
שיהיה שבוע קל יקירתי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
כגודל המתוק כן גודל המעוך?
מקווה שלו
ריפרפתי
הרי שוקולד הינו האויב הגדול שלי עכשיו
בעצם השני הגדול
הראשון זו אני
בעצם לא אני אלא הביקורת
העצמית
אבל עזוב יקר שלי
רק להגיד כדבר מעוכה למעוך:
חיבוקים ואהבה לשבוע קל יותר
שלך,
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
לא מדדתי יקירה.
מה שבטוח שהמתוק פג טעמו והמעוך מעוך וקיים...
אך מטיבם של מעוכים שגם כך הם טעימים
חיבוקים של אהבה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
איש שוקולד יקר!!
בגללך - עוד שניה מזילה ריר על הממקלדת!!
עכשיו הייתי מנסה - אבל יש לי רק ביצים וסוכר.
אהה- גם שוקולד "שחר" - זה מספיק משובח?
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
על המיקלדת? בגלל הריר שלך המיקלדת שלי הפסיקה לעבוד, באמת!
עד שבא הגאון בניהצעיר וסידר את העניין.
הוא הסתכל על הריר בעיניים קורצות ומאירות
שוקולד השחר יכול לספק סיפוקים רגעיים
ושוקולד משובח הוא שוקולד בלגי עם לפחות 50% מוצקי קקאו... ועוד הרבה חיבוקים
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
שמור על המקלדת - שים כיסוי !!
קראתי עוד פעם את המתכון - והבלוטות עובדות שעות נוספות!
אין לי את ה- 50% מוצקי קאקאו
אבל יש לי את ה-50% - חיבוקים!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
לפחות 50% מוצקי קקאו...
החיבוק שלך הרבה יותר מכך
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
טוב, אתה כבר יכול לבחון אותי בע"פ או בכתב.
יודעת את כל המרכיבים - אבל דוחה את ההכנה.
היום יום ראשון! - זה יום ההכרזה על דיאטה(ביננו זה עובר לי כבר ביום שלישי)
קבל חיבוק ענק ומתוק ממני אליך!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אך יש כבר שינויים במתכון.
זאת כתוצאה מהערותיה המאירות של גמאמא ושאלתה בדבר התבניות.
עתה על כוס הקפה שלנו, לשנן וללמוד מחדש.
יש לך זמן עד ליום שלישי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
"המתכון הסודי של אבואלה לצ’וקולטה חמה"......
ממש אי אפשר איתך!
אם המחשבות היו משמינות....עכשיו הייתי בטטה!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
עכשיו חורף, מותר!
את יודעת שקלורה זו יחידת חום?
אז מעדן שוקולד קר הוא חסר קלוריות בהגדרה.
ועוד חדשה ניפלאה, משקה שוקולד חם שנלגם אחרי מעדן השוקולד הקר, כל הקלוריות שלו נספגות בקור המעדן.
חומר לתהיה וחיוך
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
עכשיו חורף,מותר!
אתה יודע ששדות הוא יחידת חום?
ועוד חדשה נפלאה, חיבוק חם ועוטף וכל האיכסה מתפוגג!
בוקר נפלא איש יקר
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
איזה יופי שאני יחידת חום!!
כנראה שקר לי כי אני רק יחידה אחת של חום,
שבימים האחרונים כמעט שכבתה.
אך אני עדדיין דולק יקירתי.
כי את מעניקה חום ואהבה והתרגשות לעיניים יבשות.
תודה לך עם חיבוק ענק
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
שלא תעז להכבות לי!
אני צריכה אותך דולק, אני צריכה קצת מהאור שלך איש יקר שלי!
אני כל כך מאושרת שמרגיש יותר טוב!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
כמה שאוכל לתת יקירתי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
וואו ממש חגיגה,
תודה אנסה בקרוב!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
חגיגה לחיך ולעוד כמה איברים
שיהיה בהנאה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אבקש שירשם כי לא קיבלתי עדכון על פוסט חשוב ונחוץ זה והגעתי אליו במקרה דקות ספורות לפני שאני יוצאת לסרט , כך שאחזור לקרוא ולהתעמק בו אחר כך .
ולדמיין...
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
יום עמוס לך.
תלאביב הלבנה ועתה סרט.
איזה יופי!
אם לא קיבלת עידכון, אולי עוד כמה לא נהנו מהמתוק הזה.
כבר מוציא הודעה למנויים.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
והנה חזרתי, והקריאה בשוקולד עזרה לי להרגע מדברים שנאמרו והציתו בי אש גדולה (ועל הסיבות כך עוד אהפוך בודאי שוב ושוב בראשי).
אבל ,
זה שוקולד קר!!!
ואני, אני בענייני שוקולד חם, חלקו יציב וחלקו נימוח, עסקינן...
נו שויין, לא נלך לרב.
נשאר בחלוקת העבודה שקבענו:
אתה מכין
אני אוכלת
(וגם רוחצת כלים... ).
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני שמח שהכתיבה המתוקה הזו עזרה לך להירגע... וכי איך תירגעי אם לא משוקולד קר?
טוב, אני אצטרך גם לתת את המתכון הסודי של אבואלה לצ’וקולטה חמה. את בטח לא יודעת זאת, אך הספרדים מתמחים בצ’וקולטה...
בכל שכונה יש לפחות מוסד אחד שפתוח מ- 5 בבוקר ועד לשעות הצהריים שכל מה שהוא מוכר, הוא צ’וקולטה חמה וצ’ורוס. מקלונים פריכים במרקם מטרף. לטבול צ’ורוס בצ’וקולטה באמת מרגיע!
לילהרגוע יקירתי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
צ’ורוס יש בקניון באיזור.
לא עשה לי חשק.
צ’וקולטה , כן.
ואת זה דווקא אני מוכנה לנסות להכין.
אפשר המתכון?
בתודה מראש
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
זה בטח צ’ורוס ארגנטינאי או מכסיקאי... ברררר
כאשר אתאושש אבקש את רשותה של אבואלה.
עם חיבוק מתאושש
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני מאלה שחייבים להיצמד למתכון בלי להשמיט גרם ובלי לסטות מיליליטר.
כנראה עדיין תוחמת גבולות ברורים, ורק אז אוכל לפורצם, או משהו מעין זה.
או שסתם פחדנית.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
מוכרה לי ההליכה הזו שבין גבולות ברורים.
למדתי להרחיבם לאיטי ואז הם נפתחים למראה חדש.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
מתוק לי מדי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
מתוק מידי לא מעלה חיוך?
תנסי כך
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
כיום יש תחליף נפלא שנקרא מחמאה.אכן ראוי לכל מחמאה.
בכל מקרה זה נשמע נפלא.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
מחמאה ממי?
תודה לך ללא שם
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
מחמאה היא מרגרינה בטעם חמאה.
והיא אכן ראוייה למחמאה, כי היא תחליף מעולה.
למרות שמרבית הדיאטניות לא מוצאות שום פסול בחמאה.
אז להמיר "נבלה " בטרפה"?
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
שוב את, המסתתרת אחרי עילום השם
מרוב מחמאות ותחליפים, אני אלך עם הדבר האמיתי...
נשיקהשוקולדית
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אז אתה הוא איש השוקולד? אנסטסיה אוהבת
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
יש מי שקורא לי כך,
אלא שאז האריה הכחול מניף אוזן במחאה...
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אותו כבר מזמן אימצתי ..
אנסטסיה אוהבת
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
ואת מוכנה גם לאיש שוקולד...
איזה כיף לי לקרוא מילים שכאלה דווקא היום!
תודה יקירתי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
היות ואינני חסידה של דברי מתיקה , ובמיוחד השוקולד הוא לא אחד מהעדפותי...
כך שאינני יוצאת מגידרי בהתלהבות :-) ...
מה שכן... אני איתך :-) !
אתה כל כך נהנה מהשוקולד, מטעמו , מהתרפקות על הזיכרון עליו, מהכתיבה עליו ומהרצון שכולם יהנו כמוך...
..אז אני נהנית :-) מאוד נהנית מהקריאה של מה שכתוב בהתרגשות רבה שלך :-)
שבוע טוב
שלך
בבושקה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
לא צריך לצאת מהגדר כדי ליהנות...
אך אני זוכר שאת מתנזרת מכל מיני מתיקה.
יופי שנהנית מהכתיבה על המתוק.
לעיתים גם היא מצליחה להמתיק את העכשיו.
תודה לך בבושקה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
נשמע נהדר וטעים עד מאד.מעדן ממש,בתוספת הקלוריות,פוחדת אפילו לנסות כי אני יודעת שאתפתה ואטרוף.
שבוע טוב ומתוק לך שדות היקר.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
המעדן הזה הוא לא רק טעים, הוא גם תרגיל בשליטה עצמית.
כל שצריך בכדי ליהנות ממנעמיו היא פרוסה דקה עם הקפה....
ממממממ
שבוע מתוק לך יקירתי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הו.
זכית באהבתי הנצחית.
ברגע שאני ורופא השיניים נסיים את מחול הסבל ההדדי שלנו (בטח סובל ממני. יש לי את מספר הנייד שלו) - אנסה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
ידעתי שלא תוכלי להתאפק מלהגיע לכאן...
עדיין כואב?
מקווה שבמהרה יחלוף ותוכלי לשוב ולהינות ממטעמי החיך...
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אין כמו מעדן שוקולד למעשה אהבה משובח
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
אך זו שוקולדה שעושה אהבה עם הלב יקירתי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
ק ו ל ס ט ר ו ל.
אבל.....
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
תאמיני לי כי בפרוסת עוגת שוקולד דשנה ומפתה,
יש הרבה יותר כולסטרול.
אך מי סופר?
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
גיליתי לך מה קורה לי כשאני אוכלת שוקולד ,זוכר?
רק מעצם המחשבה על הטעם זה מתחיל ...
המתכון נראה לי יקירי
שבוע יפה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
כאשר תגיעי למתכון הזה, אני מצפה לדיווח מה מעדן השוקולד הזה הצליח לעורר בך
שבועמתוק
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
שדות יקירי רק המחשבה על כך מעוררת
שבוע טעים.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
והוא שאמרתי... הכל בראש.
המקום בו נולדים כל החיבוקים והנשיקות וה....
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
לפעולת הערבוב הכפולה יש שם בשפת השפים, אבל כמובן ששכחתי אותה, יש לדבר הזה שתי מטרות עקריות, אם מדובר בשתי מסות עם טמפרטורות שונות אחד חם ואחד קר, אזי המטרה היא להשוות טמפרטורות לפני הערבוב המלא. ואם מסה אחת מאוד מוצקה והשניה מאוד אוורירות אזי הערבוב הראשון נועד לפתוח את המסה המוצקה ע"מ שלא תשבור את האוורירית (במקרה שלנו קצף הביצים העדין כ"כ).
ועכשיו אחרי ההסבר המלומד שלי, אני צריכה להדפיס את הפוסט הזה, ולשמור אותו לשבוע הבא, יען כי אנני מחזיקה בבית דרך קבע כ"כ הרבה שוקולד וכ"כ הרבה חמאה.
רק לא הבנתי את עניין המכלים בהם מקפיאים את המעדן שוקולד, תבנית אינגליש קייק, לא טובה לצורך העניין? ואם כן, כמה תבניות כאלו צריך להכין.?
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
בוקר טוב יקירתי ותודה הרבה
ועל מה התודה?
על כך שהארת את עיניי, בנושא הערבוב.
את הארגומנט של חם וקר ידעתי.
את זה של הטקסטורות השונות לא. ועל כך התודה.
הכל משום שהשכלתי השפית לוקה מאוד בחסר.
ועתה לאחר שהשכלתי והודיתי, הרי ברור שאני עושה עם המעדן הזה טעות בסדר הערבוב. בדקתי בזכרוני איך אני מכין מוס שוקולד ואומנם אני מוסיף קודם חלק מהקצף לעיסת השוקולד ורק אחר את העיסה הזו מחזיר לעיסת השוקולד לגמר הכנת הבלילה. כנראה שאני הכנתי עם טעות, אך בעדינות רבה ולכן הצליח לי. בכל אופן אני הולך לתקן את הטקסט.
המשך >>
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
לגבי התבניות. הרעיון הוא שניסיתי להכין את המעדן בצורת גליל (כי כך ניתן אחר כך לפרוס ממנו פרוסות דקות) ולכן חיפשתי כלים גליליים. אני משתמש בכל מיני כלים ביתיים עגולים המזכירים צורת כוס. לאחר כשעה שעתיים אני מוציא מהפריזר ומחלץ את הגליל מתוך תבנית הכוס. ומחזיר את הגליל העטוף ניילון נצמד חזרה למקפיא.
מניסיוני, לאחר לילה במקפיא, קשה הרבה יותר לחלץ את המעדן מהכלי שלו.
ושוב תודה לך יקירה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אין בעד מה, סוף סוף היתה לי הזדמנות להשתמש בהשכלה שאני רוכשת מתכניות הבישול השונות שאני כ"כ אוהבת.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
לי אין סבלנות לתכניות האלה.
לכן פגומה השכלתי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
וואו
50 תגובות על מעדן שוקולדה
אני גם אם ארצה לא יהיה לי זמן להקריא לזוגתי את המתכון
יען כי אנחנו ב"טרוף בת מצווה"
אבל אולי אחרי..
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
מה שמעיד שוב כי מה שרוב האנשים מחפשים הוא מתוק בחיים.
חיבוק ונשיקה והרבה מתוק.
שיצליח לכם הפרוייקט הנ"ל.
הוא מעניק ויעניק לכם הרבה מתוק
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
ואוו...
אפילו שאני שאינני חובבת שוקולד
בא לי חשק עז לשוקולד עכשיו...
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
הצלחתי הצלחתי
שיהא לך שבוע מתוק
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוספת תגובה חדשה: