לבלוג המלא |
עריכה |
בלוגים קרובים |
בר קבועים |
הוסף לקבועים שלי | ישראבלוג
נגיסה מהתפוח
"זהו חלק מתמצית האמהות, לצפות בילדתך גדלה להיות אדם בפני עצמו, ולא להיות מסוגלת לעשות משהו בעניין. אחרת ילדים היו חיות מחמד ותו לא." (הת'ר ארמסטרונג)
3/2007
נב-טו-טים
בארוחת הצהריים הגשתי סלט ירוק עם נבטוטים. בניגוד לציפיה הראשונית שלי, לא קיבלתי תגובת "א-ת תאכלי את זה, לא אני". להיפך, לקראת סוף הארוחה ויתרתי לו בנימוס על סוף הסלט. אולי זה הולך טוב עם סטייק ראמפ עסיסי? לא ברור. בכל אופן, הנה הסלט האגדי.סלט נבטוטים 1/2 חבילת נבטוטים 3-4 פטריות שמפניון גדולות 1/2 בצל סגול קטן 1 עגבניה 1 מלפפון 2 כפות תערובת גרעינים 1/2 חבילת עלי בייבי הרוטב: מיץ מלימון אחד 2 כפות שמן זית כפית גדושה דבש כפית גדושה חרדל להרתיח מים, ולבשל את הנבטוטים כ-15 דקות. בתום הבישול לסנן ולשטוף במים קרים. לייבש. לחתוך את הפטריות לפרוסות, לאדות במחבת עם כמות שמן קטנטנה. להעביר לצלחת ולקרר. לחתוך עגבניות, מלפפונים ובצל לרצועות. מערבבים את חומרי הרוטב. מערבבים את כל חומרי הסלט עם הרוטב ומגישים. מאזינה ברקע 31/3/2007 21:48 0 תגובות הוסף תגובה הצג תגובות כאן 0 הפניות (TrackBack) לכאן לינק ישיר לקטע שלח ל'שווה קריאה' |
אני מאזינה ברקע ואלו הנפשות הפועלות יש גם מנוי SMS. רוצה? כן, צרפו אותי! תודה, מספיק לי (מה זה?) שלח המלצה לחבר חלון מסרים: הוסף מסר הבלוג חבר בטבעות: « אי-מהות » ± חיפוש בבלוג: ארכיון:
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למאזינה ברקע אלא אם צויין אחרת. האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מאזינה ברקע ועליו/ה בלבד 2005-2001 © כל הזכויות שמורות ליריב חבוט - emAze 9,091
|