לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2008    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2008

ספיישל פתיחה - שוקולד-> מתכונים | כפתורים | תמונות


שלום לכולם

מה שלומכם ?

אז קודם כל אנחנו מעוד מרוצות מכמות התגובות של הפוסט הראשון !

כ-120 תגובות לפוסט ראשון , זה באמת כייף לראות  גם עם חצי מהם שלנו

אז אנחנו מצפות להרבה תגובות גם הפעם

ובאמת שאנחנו הולכות להשקיע בבלוג .

אז תיצטרפו כמנויות / מנויים.

אממ, אגב כולם יכולים להזמין מתכונים, אבל במידה ומפעל ההזמנות סגור , רק המנויים יוכלו להזמין .

אזז, בוואו נתחיל

 

 

חומרים-

לשכבת הבראוניס: 

180 גרם חמאה

180גרם שוקולד מריר, קצוץ 

 1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר

1 כפית תמצית וניל

3 ביצים

1/2 כוס (75 גרם) קמח

 1/2 כוס (75 גרם) קקאו

1/2 כפית מלח

 

לשכבת גבינה-שוקולד לבן: 

1/4 כוס (60 מ"ל) שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד לבן

מיכל וחצי (375 גרם) גבינה לבנה 9%

 1/4 כוס (50 גרם) סוכר

 3 ביצים

2 כפות (15 גרם) קמח

 

לשכבת הפירורים: 

1 כוס (140 גרם) קמח

1/3 כוס דחוסה (80 גרם) סוכר חום

80 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

 

אופן ההכנה

מכינים את שכבת הבראוניס:

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

ממיסים במיקרוגל שוקולד עם חמאה וסוכר.

מוסיפים תמצית וניל.

מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מנפים קמח, קקאו ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים במרץ עד שהתערובת חלקה ומבריקה, בערך דקה. 

יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן ומכניסים למקפיא עד שמכינים את שכבת הגבינה.

מכינים את שכבת הגבינה:  

מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות.

ממיסים במיקרוגל שמנת ושוקולד לבן.

מערבבים גבינה, סוכר וביצים.

מערבבים פנימה את תערובת השוקולד הלבן.

מוסיפים קמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

יוצקים בעדינות את התערובת מעל שכבת הבראוניס ואופים 10 דקות.

בינתיים מכינים את הפירורים.

מכינים את שכבת הפירורים:

מעבדים את כל החומרים במעבד מזון בהפעלות קצרות (פולסים).

מוציאים את התבנית מהתנור (לאחר 10 דקות אפייה) ומפזרים בעדינות את הפירורים על שכבת הגבינה.

 מחזירים לתנור ואופים 35 דקות נוספות, עד שהפירורים זהובים ושכבת הגבינה כמעט יציבה.

מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לשעתיים (או למקפיא לחצי שעה), על מנת להקל על הפריסה.

פורסים לריבועים ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר. מגישים קר או בטמפרטורת החדר (תלוי איך שאוהבים לאכול עוגת גבינה. וגם בראוניס).

Image hosting by Photobucket

חומרים

לעוגה:

1 שפופרת חלב מרוכז ממותק(=חצי פחית שימורים)

100 גרם שוקולד מריר 

1/2 1 כוסות קוקוס (150 גרם)

לקישוט: 50 גרם שוקולד לבן מומס (בשקית זילוף קטנה או שקית סנדביצ'ים )

 

אופן ההכנה

להכנה במיקסר: מחממים תנור ל-180 מעלות.

ממיסים יחד במיקרוגל חלב מרוכז ושוקולד מריר.

מוסיפים קוקוס ומערבבים.

מגלגלים בידיים ומניחים בתבנית סיליקון לבבות משומנת.

אופים 10 דקות עד שהעוגיות תפוחות ומתחילות להיסדק.

מצננים ומוצאיים מהתבנית. ממלאים את השקע בכל לב בשוקולד לבן מומס. 

.Image hosting by Photobucket.Image hosting by Photobucket.Image hosting by Photobucket.Image hosting by Photobucket

חומרים

לשקדי מרק:

1 חלבון

כף מים

1/3 כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

200 גרם שקדים פרוסים

מעט שומשום לקישוט

 למרק שוקולד: 2 כוסות חלב

1 מיכל שמנת מתוקה

2 כפיות תמצית וניל

1 כף גדושה קקאו

300 גרם שוקולד מריר

להגשה: גלידה שאוהבים

אופן ההכנה

מכינים "שקדי מרק":

טורפים יחד חלבון ומים.

מוסיפים סוכר וסוכר וניל.

מערבבים פנימה שקדים פרוסים.

משטחים את התערובת על תבנית משומנת בתרסיס שמן ומפזרים מעט שומשום מעל לקישוט.

אופים בתנור שחומם ל160 מעלות עד להשחמה. שוברים את הגושים שנוצרו ומניחים להתקרר.

שומרים בכלי אטום.

מכינים מרק שוקולד:

בסיר מביאים לרתיחה חלב ושמנת.

מוסיפים תמצית וניל וקקאו וטורפים היטב לקבלת שוקולטה חמה.

מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד.

מרכיבים ומגישים:

יוצקים לכלי הגשה, מקשטים בשקדי מרק, שמים מעל גם כדור גלידה ומגישים מיד.

Image hosting by Photobucket

 לעוגה:  

כוס (240 מ"ל) שמן

 1 כוס (200 גרם) סוכר

4 ביצים

 1 כוס אבקה להכנת שוקו חם (לא קקאו)

1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה

 1 כוס (140 גרם) קמח תופח לציפוי:

1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה

120 גרם שוקולד חלב (אפשר חצי חצי עם שוקולד מריר לטעם יותר שוקולדי ופחות מתוק)

להכנה: טורפים יחד את כל החומרים לפי סדר הופעתם במתכון.

 יוצקים לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות, עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים).

מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה.

 יוצקים לקערה עם השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס.

יוצקים על העוגה לאחר שהיא מתקררת מעט ומניחים לעוגה להתקרר לגמרי ולציפוי להתייצב.

חומרים

לעוגה:

1 כמות בלילה מוכנה לעוגה כושית

20 גביעי גלידה עם בסיס שטוח (לא שפיצי, להשיג בסופרים)

לציפוי:

 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

 250 גרם שוקולד חלב (אפשר חצי חצי עם שוקולד מריר)

לקישוט:

 סוכריות צבעוניות, מזרה שוקולד, פרחים ממרציפן, נרות יומולדת וכו'

 

אופן ההכנה

 מוזגים את תערובת העוגה לגביעים (הכי נוח עם קנקן אבל אפשר גם בעזרת מצקת):

ממלאים כל גביע עד שלושת רבעי גובה ולא יותר אחרת העוגה תגלוש במהלך האפייה.

אופים בחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות, עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם יוצא יבש כמעט לגמרי.

מצננים. בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה.

מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד.

מערבבים עד שהשוקולד נמס.

טובלים את הגביעים הפוכים לתוך הציפוי, ומקשטים בסוכריות.

Image hosting by Photobucket

חומרים

250 גרם שוקולד מריר

250 גרם חמאה

4 ביצים בטמפ' החדר

 1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר

 6 כפות (60 גרם) קקאו

1 כוס גדושה (150 גרם) קמח

1/2 כפית מלח

200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס, לקישוט

אופן ההכנה

ממיסים יחד שוקולד וחמאה.

במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.

טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.

מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה.

מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.

מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

חומרים

לעוגה: 300 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

3 ביצים, בטמפ' החדר

2/3 כוס (130 גרם) סוכר

1/3 כוס (45 גרם) קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית מלח

לקישוט:

 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס

 100 גרם שוקולד חלב, קצוץ גס

100 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס

 

אופן ההכנה

ממיסים יחד שוקולד וחמאה.

במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.

טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.

מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.

בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מפזרים מעל את שלושת השוקולדים לקישוט.

אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.

מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים

חומרים-

ל10 מנות: 

1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה

10 כפיות ממרח שוקולד אגוזים

1 כוס (200 מ"ל) ליקר שוקולד, קר

פולי קקאו גרוסים, לקישוט

 

אופן ההכנה

מקציפים שמנת מתוקה.

מניחים כפית ממרח שוקולד בתחתית כל כוס. מוזגים ליקר עד 4\3 גובה הכוס, מזלפים מעל תלולית קצף ומעטרים בפולים גרוסים.

נועצים קשיות שתייה ומגישים קר בכוסות "שוט".

חומרים-

100 גרם שוקולד מריר עם 70% מוצקי קקאו (למשל ולרונה) שבור לחתיכות קטנות

 50 גרם שוקולד חלב שבור לחתיכות קטנות

1 ק"ג קמח לבן ללחם (שטיבל מס' 2)

30 גרם שמרים יבשים

90 גרם סוכר

50 גרם אבקת קקאו מאיכות טובה

10 גרם פלפל צ'ילי מיובש קליפה מגוררת מ-3 תפוזים

250 מ"ל מיץ תפוזים

50 מ"ל ליקר גרנד מרניה

300 מ"ל מים

 1 כף מלח

אופן ההכנה

1. מניחים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים חוץ מהמלח, ומערבבים היטב. מוסיפים מיץ תפוזים, ליקר ומים ומאחדים את החומרים עד לקבלת בצק רך מאוד ומעט דביק. אם צריך, מוסיפים מים.

2. מוסיפים מלח וממשיכים לעבד את הבצק, עד לקבלת בצק גמיש. יוצרים מהבצק כדור, מניחים בקערה, מכסים במגבת מטבח לחה ומשהים כחצי שעה, עד שיכפיל את נפחו.

3. מחממים תנור ל-220 מעלות.

4. אם מכינים 4 כיכרות, מחלקים את הבצק ל-4 חלקים וצרים מהם כדורים, או שיוצרים כיכר אחת גדולה.

5. מניחים את הכדורים על תבנית אפייה משומנת מעט, מכסים במגבת לחה ומניחים להם לתפוח כחצי שעה.

6. מניחים בתחתית התנור כלי חסין חום עם קוביות קרח, כדי שייווצרו אדים בזמן האפייה.

7. מכניסים את התבנית עם הכיכרות לתנור ואופים כ-40 דקות, עד שבנקישה על תחתית הלחם נשמע קול חלול. אם אופים כיכר אחת, זמן האפייה הוא שעה-שעה ורבע.

סה"כ מספר המתכונים - 9 מתכונים .

אני אישית ממליצה על הפאדג' ועל העוגיות ..

למרות שהכל כלכך טעים

וככה לכבוד המיני ספיישל שוקלד הזה ..

הכנתי גם כפתורים .

הכל שימוש חופשי עם קרדיט !

  

   

  

   

~~~~~~~~

ומפה לא אני עשיתי -

 

     

  

    

   chocolate save the earth...the only planet with chocolate 

 chocolate Chocolate Chocolate Fudge Cupcakes  Love For Chocolate

Chocolate Heaven chocolate  I Chocolate UI love it so much 

m&m Chocolate and Friends *x_concrete_angels MMM cupcake conee=] Chocolate Good 

I Heart U on Chocolate milka chocolate Chocolate

Chocolate Hot Chocolate  chocolate bunnies Chocolate Shake

chocolate I love Lucy and chocolateIf brains were chocolate, yours wouldn't fill an M&M chocolate 

 

Chocolate LOVE Willy Wonka and the Chocolate Factory  chocolate heartChocolate Lovee 

life is like a box of chocolate... love is like a box of chocolate Chocolate = Love  chocolate ice cream

hot chocolate x3 Chocolate therapy! I'd rather fall in chocolate double chocolate chip frappuccino

 Chocolate chocolate lover chocolate & coffeefirst love = CHOCOLATE

 chocolate Chocolate chocolate powder chocolate

ותמונות לעיצובים של שוקולד ..

קרדיט

קרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזריםקרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזריםקרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזרים

 קרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזריםקרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזריםקרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזרים

 קרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזריםקרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזריםקרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזרים

 קרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזריםקרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזריםקרדיט לפיה הקסומה עיצובים ועזרים

 קרדיט לבלוג הפיה הקסומה עיצובים ועזרים!קרדיט לבלוג הפיה הקסומה עיצובים ועזרים!קרדיט לבלוג הפיה הקסומה עיצובים ועזרים!

קרדיט לבלוג הפיה הקסומה עיצובים ועזרים!קרדיט לבלוג הפיה הקסומה עיצובים ועזרים!קרדיט לבלוג הפיה הקסומה עיצובים ועזרים! 

10 המנויים הראשונים יולנקקו פה בגודל 24B

צוות סטומפלד קישור

הבלוג של נטע קישור

girl time קישור

אנונימית בהסוואה^0^קישור
מתכונים וביקורות בע'מ קישור

ביינתים יש 10 מנווים.

כל אחד שמצטרף כמנוי , שיכתוב לי בתגובות ואני אלנקק אותו D :

אני רק רוצה להגיד שעם יש לכם אירוע , יומהולדת לחבר/ה , או כל דבר אחר .

את מוזמנים לבקש

ניתן לכם מתכונים .

מבצע-

המגיב ה10 מלונקק בגודל כזה

Ms.Toffie - 561924

המגיב ה20 מלונקק בגודל כזה

מתכונים וביקורות בע"ם - 583406

המגיב ה40 מלונקק בגודל כזה

המגיב ה50 מלונקק בגודל כזה

מבצעים

מבצע ראשון -

1.2. 3. 4. 5. 

1. (494930)

2. (595465)

3. (593748)

4. (465290)

5.

מבצע שני -

1.2. 3.4. 5. 6.7.

1. (494930)

2.

3. (595465)

4. (561924)

5. (593748)

6.

7. (465290)

מבצע שלישי - גמוור

 

צהוב- (494930)

ירוק- (465290)

ורוד- (595465)

עד לפה נגמר הספיישל Image hosting by Photobucket

עריכה:

קיבלנו מפונץ' משחקים לינקוק ואת הכפתור הזה -

עריכה 2.11 , 17:10 :

הפוסט הבא כבר מוווכן.

אני יעלה אותו מחר .

תוודה לכל המנווים  והמגיבים ,

האמת אי אפשר להכחיש שהתאכבנו ממספ' התגובות..

אבל בכל זאת תוודה רבה

נכתב על ידי , 23/10/2008 14:47  
58 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



פוסט פתיחה | סופלה | עוגה |ספיישל פתיחה


הפוסט הראשון פוסט הפתיחה

היי לכוולם

פתחנו בלוג מתכונים , לכל השמנמנים בנינו וגם אלא שלא ממש ><"

אממ, אין כלכך הרבה מה להגיד פשוט נאחל לעצמנו בהצלחה עם הבלוג

 

 

 

ועם כבר בלוג מתכונים , אז נתחיל עם משהו מתוק (:

סופלה שוקולד חם זוגי והדבר הראשון שעולה לנו בראש הוא יאממ:]

 

חומרים -

בסופלה

 300 גרם שוקולד מריר

 250גרם חמאה

 חצי כוס סוכר (100 גרם)

 2 ביצים שלמות + 6 חלמונים

 2 כפיות ברנדי (10 מ"ל)

חצי כוס קמח (70 גרם)  

להחביא בפנים (לא חובה):

 3/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה

 1 כף קינמון

 1 כף קקאו

להגשה:

אבקת סוכר

 4 כדורי גלידה

 

אופן ההכנה-

מחממים תנור ל-200 מעלות.

ממיסים שוקולד, חמאה וסוכר במיקרוגל או מעל סיר אדים.

בקערה נפרדת טורפים ביצים, חלמונים וברנדי.

 מוזגים מעט מתערובת השוקולד החמה לקערה עם הביצים ומערבבים היטב.

מעבירים את כל תערובת הביצים לקערה עם תערובת השוקולד ומערבבים היטב (תהליך זה נקרא השוואת טמפרטורות ומבטיח שהביצים לא ייקרשו במגע עם השוקולד החם).

מוסיפים קמח וטורפים עד שהתערובת חלקה ללא גושים.

מוזגים את התערובת לכלים, עד 3/4 גובה הדפנות.

מטביעים במרכז כל כלי 2-3 קוביות שוקולד לבן.

 אופים כ-20 דקות, עד ששולי העוגה יציבים והמרכז עדיין נוזלי.

מוציאים מהתנור ומגישים מיד (לא שוכחים להזהיר את האורחים שהכלים לוהטים).

מומלץ לקשט עם אבקת סוכר מלמעלה ולהגיש עם כדור גלידה (עדיף להניח את הגלידה בקערית נפרדת ולא מעל העוגה החמה, שלא תימס מהר מדי).

קרדיט לקרין גורן על המתכון הנפלא

מתכון שמצאתי באתר מכללת השף -

למתכון באתר

הנה המתכון-

עוגת שמנת ופירות קייץ .

מצרכים לעוגה :

4 ביצים. 2 מיכלים שמנת מתוקה 1כוס סוכר לבן. 1 כוס סוכר דמררה 3/4 2  כוסות קמח תופח 2 כפות אינסטנד פודינג וניל.

לפירות :

2 אפרסקים לבנים. 3 שזיפים סנטה רוזה. 4 כפות סוכר.

לפירורים :

100 גרם חמאה קרה קוביות. 1 כוס קמח. 3/4 כוס סוכר.

אופן ההכנה :

לחמם מראש תנור לחום בינוני 170 מעלות.

לגלען את הפירות ולפרוס לפרוסות עבות,להניח בקערה ולפזר מעליהם את הסוכר. להניח ל- 15 דקות.

להכין מראש את הפירורים הפריכים: במעבד מזון להניח את החמאה הקמח והסוכר ולעבד בפולסים עד לקבלת פירורים גסים.

בקערה לערבב עם מטרפה את הביצים השמנת והסוכרים לבלילה אחידה ,להוסיף את הקמח והפודינג ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיד. למזוג לשתי תבניות אינגלש קיק מאורכת מבלילץ הגועה עד ל3/4 גובה. לפזר את פירורי הבצק מלמעלה ולאפות כ- 35 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

 

בקרוב ספיישל שוקלד יהיו בו תמונות מתכונים ומלא כפתורים (:

השלט :

מי שמפרסם את השלט זוכה בלינקוק בגודל כזה

המפרסמים :

- CASTRO help and desingsקישור

- Nike Workshop קישור

-Studio iconקישור

- Studio Rקישור

- לולי (: קישור

-  Textil Help&Designs קישור

- Tips 4 U קישור

- girl time קישור

- הטייפ המתפורר של סבתא קישור

-כפתורים איכותיים :> קישור

-Designs Factory קישור

- צוות סטומפלד קישור

-הבלוג שלי . קישור

-לנץ'- ביקורת כנה לבלוגים (: קישור

-קוצ'ר עיצובים קישור

-תחרות הדוליז הגדולה קישור

-ספוט - תחרות גראפיקה קישור

השלטים שלכם :

 

עריכה :

כולם מוזמנים להצטרף לטבעת החדשה שלנו "אוכל D:"

הטבעת לכוולם , לכל אלא שאוהבים להכין אוכל , ולכל אלא שאוהבים לאכול אותו !

אזז, תיצטרפו !

~~~

תראו מה קיבלנו

 תודה ללולי .  ותודה לק'וצר עיצובים.

~~~

עם תשימו לב הוספתי עוד מתכון .

נכתב על ידי , 5/10/2008 17:02  
127 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





3,179

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסטודיו מתכונים (: אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סטודיו מתכונים (: ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)