הוסף לקבועים שלי (הסר) |
WogaRox בלוג אופנה - איך נטשתי את אייפון(וחזרתי)
כי ככה יצא שבנאדם שאוהב מקורי וייחודי חבר אל מצלמה ויצא לצלם אנשים ברחבי העולם... התוצאות לפניכם ;) |
||||
כינוי: WogaRox
גיל: 20 |
לאכול. את הלב. או:המון עוגות ועוגיות שכולם רוצים ^~^ הלוווווווווו טובוש, השבוע הייתי בשני אירועים שונים בטירוף אחד מהשני - אבל המשותף להם הוא.... אוכלללללללללללל בתחילת השבוע הייתי בסדנת בירה של בירה 'שנדי', ולפני יומיים הייתי בהשקה של ספר האפייה החדש של מיקי שמו(המדהייייייייייים) את החלק של סדנת הבירה נחלק להסבר-תמונה, ואת החלק של מיקי שמו נעשה בהסברים-המון תמונות, ובסוף אני עושה לכם מיני סקר ^~^ אז... בואו נתחיל? בואו נתחיל מזה שאני מתעב אלכוהול בד"כ, לא משנה לי מאיזה סוג(חוץ משמפניה. שמפניה אני אוהב טירוף כשהגעתי למדנו על בירה, איך בירה מיוצרת, ואפילו טעמנו בירה(אל תתלהבו, ירקתי את שלי בחזרה לתוך הכוס כי היא הייתה לי ממש מרה חחח) קרלסברג ! ואז? אז הגיעה השנדי ! מסתבר, שבירה יכולה להיות גם טעימה אם מוסיפים לה המוןהמוןהמון מיץ ! חחח ידעתם למשל, שאת השנדי המציאו כשבדוכן בירה עמדה להגמר הבירה, ובגלל זה הוסיפו לה לימונדה כדי שיוכלו להמשיך ולמכור במשך היום? 1. משם נכנסנו לתוך המפעל של קרלסברג התלהבתי מכמות הבקבוקים וישר התחלתי לדמיין איך הקיר בחדר שלי היה נראה אם הייתי מדביק עליו המוני בקבוקי בירה XD את הבירה מוזגים בטמפרטורה של 2 מעלות צלזיוס, ואז מחממים אותה בתהליך הפסטור כדי שהיא תוכל להישמר לאורך זמן על המדף - אבל אל חשש, בשני המצבים בירה היא לא דבר טעים 2. ידעתם שהאיכות של הבירה נמדדת גם באיך שמטפלים בכוס שלה?! מצד ימין יש בירה בתוך כוס שהעברנו בין כל הבלוגרים, כשכל אחד בתורו נוגע בתוכה, ומצד שמאל יש כוס שעברה שטיפה מקצועית של ברמן - רואים הבדל? כששוטפים את הכוס טוב, הפחמן הדו חמצני לא נצמד לצדדים של הכוס ואז הטעם אמור להשמר לאורך זמן ^~^ 3. ואז הגיע החטיף של הלייף ! את זה שבירה מייצרים משעורה כולם יודעים, אבל ידעתם שקודם כל מנביטים אותה והופכים אותה לדגן שנקרא 'לתת'? :O אז מסתבר, בסודי סודות, שהדגן הזה ממש טעים !! כמעט סיימתי קערת לתת שלמה XD אה, והנה תמונה של בקבוק בירה דרך האייפון של הבלוגרית שישבה לידי ^~^ הייתי חייב לצלם חחחח 4. ועכשיו להשקת הספר החדש של מיקי שמו ! D: מיקי שמו הוציא ספר אפיה חדש עם המוני קינוחים מטמטמים שהיה מדהים לטעום ! באירוע היו המוני עוגות ועוגיות אישיות לפי מתכונים שונים בספר, ובהפתעה גמורה אתם מקבלים עכשיו מתכון מעולה מתוך הספר ! מקרון קוקוס חומרים : 4 חלבונים 3/4 כוס סוכר 1 ו2/3 כוסות קוקוס אופן הכנה : מקציפים את החלבונים עם סוכר במשך 5 דקות ליצירות קצף יציב. מקפלים לתוכו כוס אחת של קוקוס לקבלת תערובת אחידה. מזלפים את התערובת לתבניות מרופדות בנייר אפיה ליצירת עיגולים בקוטר 4 ס"מ ואופים כשעה על חום של 120. את הקוקוס שנותר מפזרים מעל העוגיות. כשהעוגיות יוצאות מהתנור, מורחים מילוי וסוגרים אותן(אני למשל הולך להכין מקרונים עם נוטלה, כי אינלי כוח להסתבך עם מילויים חחח), ואז שומרים בכלי אטום במקרר במשך 10 ימים( ועכשיו כמה תמונות של מאפים מדהימים שיגרמו לכם להזיל ריר(שוב פעם) על המקלדת 5. וככה המקרונים יוצאים ! D: 6. פחזניות ממולאות בקרם וניל ומצופות בFROSTING של דונאטס *~* 7. טארט פירות אישי מושלםםםםםםםםםםםםםם ~ 8. מיני עוגות פסיפלורה 9. הצלחת שלי ולסקר הגדול ! ידידה הציעה לי להכניס לבלוג מדי פעם VLOGים, מה אתם אומרים על זה? הייתם רוצים לראות אותי גם בוידאו מדי פעם? חחח הלכתי לשבת על השיעורים ג'וני 50 תגובות המגיב המגניב הצג תגובות כאן קישור ישיר להמלצה לחצו כאן |