|
![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
גיל: 35 מין: זכר [email protected]
חיפוש טקסט בקטעים:
![]() ![]() חייל משוחרר. משקפופר D: חסר סבלנות. עקשן. לחוץ. ![]() Matan Hayoon
![]() ממתקים וחטיפים [: ירקות ופירות..כמעט הכל לצחוק חופש חגים דולפינים מיץ תפוזים טבעי אינטרנט פיצה מחשב ערוץ 2 סדר נסטי אפרסק קרמבו וניל שסק ^^ קולה ZERO ![]() ![]() ג'וקים וכל המתלווים אליהם דיכאון להיות עייף להתאכזב להתעורר מוקדם להתפדח נחשים סיגריות פוזואיסטים פוליטיקה פרחות קנאים שאומרים לי מה לעשות שלא יודעים לפרגן שלא סומכים עליי שמקרצצים לי שנדבקים אליי ![]() ![]() אתר "עולם משלי" אתר האהבה הישראלי אתר השואה והגבורה דף הפליקסים שלי הבלוג שלי בתפוז ![]() ![]() |
6/2006
ארכיון:
המתכונת בלשון, ועוד כמה דברים... - עדכון ענק !! שלום לכולם ! אז כמה ימים לא עידכנתי פה... ויש לזה סיבה... לא נחשוף אותה כרגע, ונעבור ישר למה שקרה כל השבוע הזה- היום, יום שלישי היתה מתכונת בלשון. בימים ראשון ושני (יומיים לפני המתכונת) למדתי ללשון, היו לנו ימים מקוונים בבית הספר-כלומר שלומדים ר-ק לשון,ביום שני גם היתה לי מורה פרטית ללשון.
ומה היה היום? יום שלישי- בבוקר קמתי בשעה 7 ורבע בערך, התכוננתי וב-7 וחצי כבר הייתי מחוץ לבית, הגעתי לבית הספר- ולמדתי מעט.. לבית הספר הגעתי הרבה יותר מוקדם ממה שצריך. המתכונת היא בשעה 09:00 והייתי בבית הספר כבר בשעה 07:40 שואלים למה? סתם.. כדי ללמוד מעט ;-)
אז מה היה במתכונת הזו?
המתכונת- המתכונת התחילה. המורה חילק את הטפסים, והייתי טור ב', התחלתי את המתכונת, וזה זרם :) בתחביר ושחבור-שזה חלק שמאוד קשה לי בו, הלך לא רע ;-) בחלק של הבעה היה קל, בחלק של 'דיוקי הגיה' היה קל, קשה היה רק בחלק של "הפועל" "תורת ההגה" ו"תצורת השם". אבל היה ממש סבבה, הגשתי את המבחן ממש אחרון ;-) כלומר, שעתיים וחצי לשבת ליד מבחן, לקרוא ובלה בלה בלה.. קיצר, היה מאוד נחמד, ואת האמת? ל-א הייתי לחוץ. בכלל לא! אני לומד לשלוט על הלחץ שלי,בכלל לא נלחצתי. לאחר המתכונת בדקנו כולם את התשובות בחוץ, וכמעט בהכל צדקתי, לפי החישוב שלי, אני צריך לקבל מעל 80. איזה יופי!
החום- בשעה 12:00 הייתי כבר בבית שלי, מזיע כמו מטורף ומסריח כמו פח זבל- בעע...אני שונא את החום הזה, שונא אותו ! חם, מזיעים, מסריחים...ואני עוד שמזיע כמו מטורף? זה בכלל סיפור אחר ;-)
אמא מוזמנת לשיחה- אגב, מחר בשעה 13:00 אמא שלי צריכה להיות בבית הספר. שואלים למה? כי לפני שבוע ומשהו המורה למתמטיקה ביקש ממני לעבור מקום, ולא עברתי ולא התייחסתי אליו, והוא עשה מזה סיפור המנייאק הזה... אז מחר אמא שלי מוזמנת... לא נורא, יהיה בסדר ;-)
לסיכום היום- היה יום נחמד ביותר. סיימתי את 2 המתכונות!! (בהיסטוריה ובלשון) וממש כייף :) נשארו רק עוד 2 בגרויות (רק..) מחר יום רביעי, יום קצר ונחמד... ב- 15 לחודש (שזה יוצא יום ה') יש לי בגרות בהיסטוריה,בקרוב אני אתחיל ללמוד.
ולמשהו אחר שלא קשור- כל מי שיש לו תיבת מייל ב"וואלה" יודע שהודעות הזבל (ספאם) חוגגות שם מעל ומעבר. את רוב הודעות הספאם אני מוחק בלי לקרוא, אך השבוע הגיעה אליי הודעה אחת ללא נושא ולכן נכנסתי אלייה... נחסוך בדיבורים, תראו מה הגיע היישר לתיבת המייל שלי:
עדכון 15:52 יום שלישי: מה קרה באמת ב- 06/06/06 ?
יום העצמאות של שבדיה- כנראה שבשבדיה הכל ורוד וטוב ושם לא מפחדים לא מהשטן ולא מאמונות דומות, מכיוון שאת יום העצמאות של המדינה הם חוגגים בדיוק היום, בתאריך 6.6. שבדיה מדינה עצמאית כבר מ-1523 אז.. יום הולדת 483 שמח !! למי שלא יודע, גם בשבדיה מתגוררים לא מעט יהודים, בסביבות ה-18,000 יהודים, מרביתם מתגוררים בעיר שטוקהולם.
ההכרזה על הקמת "אוניברסיטת תל אביב"- ב-6 ביוני 1956 הוכרזה הקמת "אוניברסיטת תל אביב". כיום, אוניברסיטת תל אביב היא האוניברסיטה הגדולה בישראל בה לומדים תלמידים רבים לתארים אקדמאיים. מבני האוניברסיטה נמצאים ברמת אביב (בצפון תל אביב), ומאז הקמתה ועד היום היא גדלה ומתרחבת.
עדכון 14:28 יום רביעי: מה היה היום בקצרה? ( 7/6/06)
מה היה היום? לא משהו מעניין בבוקר שעתיים הבעה,אחר-כך אנגלית היה ממש מצחיק-זה שיעור אחד לפניי אחרון!! ואז ספורט מעייף וגם שיעור אחד לפניי אחרון,ואז סטטיסטיקה (מתמטיקה) היה נחמד, אחר-כך אמא שלי באה לבית הספר,דיברנו עם המורה למתמטיקה וזהו. אני עייף. אה ואיך שכחתי?! קיבלתי 100 במגן בהיסטוריה. כן! 100. יפה אה? בלי העין הרע :).
עדכון 15:53 יום חמישי: מה היה היום בקצרה? ( 8/6/06)
את הבוקר התחלנו בשעה 09:00 כמידי יום חמישי,שעה ראשונה היה כימיה-לא למדנו,סתם דיברנו ועשינו משוב-זה שיעור אחרון. אחר-כך היה אנגלית לא למדנו, אחר-כך תנ"ך למדנו כרגיל, ואז שעה חופשית. אחר-כך שעתיים היסטוריה, וגם קיבלנו מבחנים בביולגיה קיבלתי 98 נחמד ביותר ;-) וזהו יום ממש נחמד, מחר (יום שישי) אנחנו מתחילים ללמוד ב- 10:00.
עדכון 13:42 יום שישי: מה היה היום בקצרה? ( 9/6/06)
היום התחלנו ללמוד ב- 10:00 שעתיים ראשונות היה היסטוריה,הבגרות ממש בקרוב. ב- 15 לחודש... ואחר-כך היה שיעור ספרות. והביתה :) כן, יום קצר ביותר.
עדכון 13:38 יום ראשון: מה היה היום בקצרה? ( 11/6/06)
שעה ראשונה היה לנו מתמטיקה-קיבלתי 100 בבוחן. שעה שנייה היה של"ח עם המחנך,היה רגיל. אחר-כך היה ספרות כרגיל, ואז ערבית-קיבלתי בתעודה במחצית ב' 62 (אני גרוע בערבית, מזל שזה ציון פנימי שלא לומדים שנה הבאה) אחר-כך לשון קיבלתי במתכונת (מבחן מסכם) 82. והמגן שלי בהיסטוריה הוא בסוף 100 ולא 98 כמו שחשבתי.
הפוסט נכתב בתאריך: 6/6/2006 12:59 400 אופטימיים תהיה אופטימי אופטימיים כאן 1 הפניות לכאן קישור ישיר לקטע המלץ על הקטע אופטימי אחרון: ●••●matan●••● ב-10/6/2006 22:56 ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
126,111 :אופטימים שנכנסו לבלוג עד היום |