ההישארות בחיפה על מנת ללמוד קיבלה אתמול, משעות הבוקר, טוויסט מעניין וקולינרי במהותו והחל מהשעה שתיים, אז עשיתי בדיקת היתכנות של המתכון, ועד השעה שבע וחצי בערב איפה שהמתכונים שלו ראו אור בצורת אוכל, הייתי עסוק בהכנות קולניריות.
אני והשותפה תיקתקנו מנות לחברים שלה שמגיעים, באופן ספונטני לחלוטין, כל יום שישי בערב אלינו. מדובר ב10 עד 15 חברים שחלקם מביאים אוכל וחלקם רק מצב רוח (חלקם אפילו דואגים לקחת בחזרה את הסלט שהם הכינו ונשאר כי הם נורא בוגרים). אני ניצחתי על מרק בטטה שהאלים עצמם בירכו אותו בטעם של עוד ועל רוטב אלפרדו שרוח הקודש חננה אותו בטעם גן-עדן. אחרי זה עזרתי לשותפה להקפיץ ירקות מאודים על מנת להכין מנת סלט חצי-מאודה חצי רגיל. יצא שולט.
החברים שבאו הביאו איתם חצילים מוקפצים, אורז, סלט נוסף, פיצות של "מעדנות", שתיה ולחם בירה.
אני קיבלתי פידבקים טובים, חבל רק שלא היתה אף בחורה שממש רציתי לעשות עליה רושם.